alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas
Collage of Anuthida Ploypetch wearing pieces from the STELLASHINE collection
logo

ENERGIZE YOUR MOVEMENT

Just dropped: the STELLASHINE collection.

Stella McCartney

 
[216]
Anuthida Ploypetch wearing the STELLASHINE collection

ENERGIZE YOUR MOVEMENT

The STELLASHINE collection – bold performance wear designed for your body, mind and planet. With metallic pieces and functional fits, it’s made for the gym, street and beyond.

Statement metallic pieces, made for days and nights on the move.

aSMC SC CR HOOD SvartaSMC SC CR HOOD Svart

aSMC SC CR HOOD

Damer adidas by Stella McCartney

aSMC PARKA MET GråaSMC PARKA MET Grå

aSMC PARKA MET

Damer adidas by Stella McCartney

1 / 5
Sideav 5

Trendy og allsidige adidas treningsklær fra Stella McCartney

Hos adidas mener vi at treningsklær er et opplagt innslag i hverdagslivet, og klærne våre skal både motivere deg når du trener og passe inn i hverdagen. Vi har siden 2005 samarbeidet med den kjente designeren Stella McCartney som er en pioner innen treningsklær for kvinner. Kolleksjonene har utmerket seg med en stilfull blanding av mote og maksimal funksjonalitet, og de kombinerer adidas sin forpliktelse til nyskapende teknologi med Stellas signaturstil. Treningsplaggene til Stella McCartney er både trendy og allsidige, og de passer perfekt for kvinner med en aktiv livsstil. Her finner du alt fra stilige sko som sitter som støpt på foten til lette og feminine shorts – perfekt til varme sommerdager. Kolleksjonen byr også på en rekke funksjonelle tights, jakker og gensere, i tillegg til praktisk utstyr som vesker og trenings-BHer. Her finner du alt du trenger til en vellykket treningsøkt!

Øk motivasjonen med råflotte treningsklær

Det er ingen hemmelighet at man gjerne ønsker å føle seg fin når man er på trening, og det er ikke lenger sånn at treningsgarderoben kun inneholder en ensfarget tights eller en slitt joggebukse. Med klær og utstyr fra Stella McCartney vil du ta treningsgarderoben din til et helt nytt nivå. Her kan du velge og vrake mellom ulike utforminger og farger for å finne frem til den looken som passer best til din personlighet. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike plagg i garderoben, slik at du kan variere etter humør og sesong. Ensfargede plagg i svart passer til det meste og er lette å style, mens fargerike og mer iøynefallende design kan være ideelt når du ønsker å skille deg ut. Sørg også for å ha plagg med gode pusteegenskaper og fukttransporterende materialer til sommeren og plagg som varmer godt om vinteren.