alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Masthead 2024 Spring Summer image

Truepace

Built for powerful runs.

adidas by Stella McCartney

 
[241]
2024 Spring Summer Statement Statement image
2024 Spring Summer Statement Statement image

"THIS SEASON, I'M SO EXCITED TO EXPLORE A NEW AREA TO INNOVATE IN – STRENGTH TRAINING. THROUGH THIS COLLECTION, I REALLY WANT TO CELEBRATE FEMALE POWER IN ALL OF ITS DIVERSE AND BEAUTIFUL FORMS, WITH CUTTING-EDGE PRODUCTS TO SUPPORT THOSE BIG POWER MOVES, AND A FRESH SENSE OF STYLE."

STELLA MCCARTNEY

1 / 6
Sideav 6

Trendy og allsidige adidas treningsklær fra Stella McCartney

Hos adidas mener vi at treningsklær er et opplagt innslag i hverdagslivet, og klærne våre skal både motivere deg når du trener og passe inn i hverdagen. Vi har siden 2205 samarbeidet med den kjente designeren Stella McCartney som er en pioner innen treningsklær for kvinner. Kolleksjonene har utmerket seg med en stilfull blanding av mote og maksimal funksjonalitet, og de kombinerer adidas sin forpliktelse til nyskapende teknologi med Stellas signaturstil. Treningsplaggene til Stella McCartney er både trendy og allsidige, og de passer perfekt for kvinner med en aktiv livsstil. Her finner du alt fra stilige sko som sitter som støpt på foten til lette og feminine shorts – perfekt til varme sommerdager. Kolleksjonen byr også på en rekke funksjonelle tights, jakker og gensere, i tillegg til praktisk utstyr som vesker og trenings-BHer. Her finner du alt du trenger til en vellykket treningsøkt!

Øk motivasjonen med råflotte treningsklær

Det er ingen hemmelighet at man gjerne ønsker å føle seg fin når man er på trening, og det er ikke lenger sånn at treningsgarderoben kun inneholder en ensfarget tights eller en slitt joggebukse. Med klær og utstyr fra Stella McCartney vil du ta treningsgarderoben din til et helt nytt nivå. Her kan du velge og vrake mellom ulike utforminger og farger for å finne frem til den looken som passer best til din personlighet. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike plagg i garderoben, slik at du kan variere etter humør og sesong. Ensfargede plagg i svart passer til det meste og er lette å style, mens fargerike og mer iøynefallende design kan være ideelt når du ønsker å skille deg ut. Sørg også for å ha plagg med gode pusteegenskaper og fukttransporterende materialer til sommeren og plagg som varmer godt om vinteren.