alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas by Stella McCartney

 
[179]
Thara is sitting down wearing the Truenature Trisuit from the new SS23 adidas by Stella McCartney.

WATER WORKOUT

The final SS23 collection comprises performance wear designed for moving in and around the water, including a maternity look for all stages of pregnancy. Supporting people, bodies and athletic pursuits.
Izzy stands wearing the Truenature Maternity Bikini top and bottom from the new SS23 adidas by Stella McCartney.
Thara stands wearing the Truenature Robe Outdoor Jacket from the new SS23 adidas by Stella McCartney.
Thara is sitting down wearing the Truenature Swimsuit from the new SS23 adidas by Stella McCartney.
Thara is sitting down wearing the Truenature Trisuit from the new SS23 adidas by Stella McCartney.

I’m incredibly proud of my partnership with adidas, which has allowed us to innovate together for over 16 years. The collaborations started with a desire to push the boundaries in sport, fashion, and sustainability, and show the industry what is possible if you work together.


- Stella McCartney

1 / 4
Sideav 4

Trendy og allsidige adidas treningsklær fra Stella McCartney

Hos adidas mener vi at treningsklær er et opplagt innslag i hverdagslivet, og klærne våre skal både motivere deg når du trener og passe inn i hverdagen. Vi har siden 2205 samarbeidet med den kjente designeren Stella McCartney som er en pioner innen treningsklær for kvinner. Kolleksjonene har utmerket seg med en stilfull blanding av mote og maksimal funksjonalitet, og de kombinerer adidas sin forpliktelse til nyskapende teknologi med Stellas signaturstil. Treningsplaggene til Stella McCartney er både trendy og allsidige, og de passer perfekt for kvinner med en aktiv livsstil. Her finner du alt fra stilige sko som sitter som støpt på foten til lette og feminine shorts – perfekt til varme sommerdager. Kolleksjonen byr også på en rekke funksjonelle tights, jakker og gensere, i tillegg til praktisk utstyr som vesker og trenings-BHer. Her finner du alt du trenger til en vellykket treningsøkt!

Øk motivasjonen med råflotte treningsklær

Det er ingen hemmelighet at man gjerne ønsker å føle seg fin når man er på trening, og det er ikke lenger sånn at treningsgarderoben kun inneholder en ensfarget tights eller en slitt joggebukse. Med klær og utstyr fra Stella McCartney vil du ta treningsgarderoben din til et helt nytt nivå. Her kan du velge og vrake mellom ulike utforminger og farger for å finne frem til den looken som passer best til din personlighet. Vi anbefaler alle å ha et utvalg av ulike plagg i garderoben, slik at du kan variere etter humør og sesong. Ensfargede plagg i svart passer til det meste og er lette å style, mens fargerike og mer iøynefallende design kan være ideelt når du ønsker å skille deg ut. Sørg også for å ha plagg med gode pusteegenskaper og fukttransporterende materialer til sommeren og plagg som varmer godt om vinteren.