alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

ADIZERO PRO

Go faster for longer in our super light, super explosive adizero PRO running shoe.

adizero

 
[124]
1 / 3
Sideav 3

ADIZERO FRA ADIDAS

Adizero er superlette, nøytrale løpesko designet til langdistanseløping – og brukes av noen av de beste maratonløperne i verden. Når du løper i mange timer av gangen, er gode og distanseoptimaliserte løpesko nøkkelen til gode resultater. Riktig demping, slitesterke materialer og pustende materialer blir alfa omega, så du kan fokusere på å holde motivasjonen oppe og ikke la deg distrahere av underlaget og manglende støtdemping. Med gode langdistansesko har du én ting mindre å tenke på ved maratonstart. Dette klarer du!

Tre gode grunner til å velge Adizero:

Presis passform
Adizero-modeller som Adios og Boston har tettsittende passform, så skoen sitter godt når det gjelder. Passformen er utviklet for høy hastighet, og sikrer perfekt passform og raske steg. I kombinasjon med den pustende mesh-overdelen merker du så vidt at du har skoene på, samtidig som de støtter og stabiliserer i konkurranseøyeblikkene. Den presise passformen er nyttig for seriøse løpere og konkurranseløping – men velg gjerne en halv størrelse større enn de du vanligvis velger, for best komfort. Adizero Club har en mer vanlig passform, hvis du foretrekker det.
Responsiv demping med boost-teknologi
Mange Adizero-modeller kommer med Boost-teknologi – den beste dempingen noensinne fra adidas. Den energireturnerende teknologien sender kraft til hvert eneste skritt, og sikrer ypperlig demping – uansett løpedistanse og -lengde.
Fleksibel Stretchweb-yttersåle
Regner det ved konkurransestart, er det ikke nødvendigvis like enkelt å holde på motivasjonen. Med Adizero slipper du uroen ved uforutsigbare værforhold, gjennom den grepssikre yttersålen. Adizero har en fleksibel Stretchweb-yttersåle i Continental-gummi som gir enestående grep på både våte og tørre underlag.