Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

Athletics • ID

(86 Produkter)
1 / 2
Sideav 2

adidas Athletics ID

adidas Athletics ID er en kolleksjon livsstilsklær i en atletisk og nedtonet stil med fokus på funksjon og form. Velg og vrak mellom essensielle klær som hettegensere, jakker, bukser og topper, og møt hverdagen i stil!

T-skjorter, tunikaer og tanktopper

Utvalget av adidas Athletics ID inkluderer en rekke typer overdeler i klassisk atletisk adidas-stil, fra minimalistiske tunikaer med innvendig fleecelag og lette, myke tanktopper til diskrete t-skjorter med rund hals i klassisk stil. Se etter overdeler med en oversized adidas Badge of Sport for et rent atletisk uttrykk.

Hettegensere og jakker

Ute etter en lett og allsidig jakke som beskytter mot vind og lett regn, samtidig som du ikke må inngå kompromiss på stilen? Dette og mye mer finner du i utvalget fra adidas Athletics ID – som asymmetriske Heartracer-jakker i feminin motocross-stil og myk bomullsmiks, inspirert av Stella McCartneys sofistikerte stil og design. Se etter vannavstøtende og vindresistente jakker til trening og fritidsbruk, og møt opp til trening i en avslappet hettegenser som holder deg varm og god før, under og etter økten.

Bukser fra adidas Athletics ID

Du finner en rekke trenings- og fritidsbukser i utvalget fra adidas Athletics ID – inkludert klassiske joggebukser og shorts i college-stoff, som oser av en avslappet stil med mine myke tekstiler og enkle adidas-detaljer. Kom vinden og kalde temperaturer i forkjøpet med tights i 90 % bomull med forsterket overlag i vindresistente materialer, eller gi alle noe å snakke om med en moderne variant av de ikoniske snap-buksene fra 90-tallet, med sine populære knapper ned langs siden av buksebenet. Du finner også treningsbukser med innvendig fleecelag og integrert Climawarm-teknologi, som sikrer varmeisolering under kalde forhold.