adidas

Fotballsko for barn

(94 Produkter)
1 / 2
Sideav 2

SLIK VELGER DU FOTBALLSKO FOR BARN – EN GUIDE TIL FORELDRE

Barn utvikler tekniske ferdigheter enklere, oppnår bedre selvtillit og utvikler fantasien når de spiller med riktige fotballsko og riktige knotter på føttene. Selv om barnet ditt ikke er profesjonell fotballspiller (ennå!), betyr det ikke at hvilken som helst sko eller hvilke som helst knotter fungerer ute på banen. Lær deg det elementære når det kommer til knotter og fotballsko for å finne ut hva som møter behovet til barnet ditt.
Fotballsko med knotter for barn – nybegynnere og rekrutteringsutvikling
De viktigste faktorene for barn som nettopp har oppdaget utefotball, eller som spiller på lavt nivå for å lære spillet og for moros skyld, er størrelse, komfort, grep og fargedesign for selvtillit og stolthet.
  • Størrelse: Finn balansen i valg av størrelse. På den ene siden vil du kjøpe knotter og fotballsko i en større størrelse for å tilrettelegge for føtter som stadig vokser, men samtidig har man best kontroll med tett passform. En god tommelfingerregel er å ha nok rom ved tåa så du har plass til lillefingeren. Plassér lillefingeren over stortåa: her bør det ikke være noe ekstra plass.
  • Komfort: Fotballsko skal passe som hånd i hanske. La barnet gå rundt i fotballskoene og spør om friksjon eller om det er ubehagelig noe sted. Hvis skoene oppleves som myke og komfortable, har dere funnet en god passform.
  • Grep: Se etter knotter for faste underlag i plast eller hard gummi.
  • Design: Det er ingen store forskjeller mellom fotballsko for gutter og fotballsko for jenter, utenom fargedesign. Barnet ditt er kanskje mest komfortabelt med en fargekombinasjon som matcher favorittlaget eller simpelthen favorittfargen.
Fotballsko med knotter for spilling på mellomnivå
Hvis barnet ditt eller tenåringen opplever god utvikling innen fotball, har de sannsynligvis allerede begynt å utvikle sin individuelle spillestil. Slike spillere trenger fotballsko med enkelte tekniske oppgraderinger som kan hjelpe den personlige utviklingen deres.

HASTIGHET – Når fotballspilleren går enda lenger, eller flyr forbi motstanderne. Se etter fotballsko med superlett yttersåle og undersåle, som SPRINTFRAME, for raske hastigheter og stabilitet.

KONTROLL – Når fotballspilleren er teknisk og fokuserer på stilig fotarbeid. Se etter lette fotballsko med NON STOP GRIP, et tynt lagt med hevede knotter som holder ballen ved føttene for ultimat kontroll.

SMIDIGHET – Når fotballspilleren beveger seg raskt og uanstrengt over banen med raske svinger og kjappe bevegelser. Se etter fotballsko som former seg etter føttene umiddelbart – en sikker passform som finnes i PURECUT-sokker.