alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas NMD

 
[27]
Pris
kr714 - kr1 280
7141280

Kvalitet og brukbarhet med adidas NMD salg på Black Friday

Nå er det duket for adidas NMD salg på Black Friday med et bredt utvalg av sko av høy kvalitet. adidas NMD salg på Black Friday byr på presterende sko i moderne stil for det moderne mennesket. Nå har du endelig anledningen til å sikre deg det paret som du lenge har hatt på ønskelisten din. Skoene er designet av eksperter på løping til hverdags eventyrer. Noe av teknologien består av en responsiv midtsåle med boost, for mer energi i stegene du tar, noe som er grunnen til at disse skoene anses som presterende joggesko. Ytterdelen er av myk tekstil, mens yttersålene er av gummi. For ekstra komfort, så er de designet med en sokkelignende passform rundt anklene som består av elastisk materiale. Utenom dette finnes joggeskoene i flere spennende farger og mønstre å friske opp garderoben din med.

Teknologiske fordeler på farten med adidas NMD på Black Friday

Flotteste adidas NMD på Black Friday gir deg muligheten til å finne sko med teknologiske fordeler. Yttersålen sørger for å gi en slik demping som gir noe av energien tilbake igjen, slik at du kan ta selvsikre steg. Mellomsålen består også av fantastisk fleksibilitet, for den som foretrekker dette. Et alternativ for NMD er de ikoniske med en luftig mesh-overdel. Mesh er noe av det mest innovative innen teknologi som brukes til sko. En luftigere overdel lar deg ta deg en joggetur ute i all komfort, uten at det blir for klamt eller fuktig i skoene dine. Pluggene på mellomsålene er inspirert av 80-talls stilen som passer fint med den moderne joggeskoen. De to energikapslene som du finner på mellomsålen er et tillegg for å gi deg kraften du trenger til å holde stegene videre i gang. NMD passer dessuten perfekt til hverdags bruk og glir rett inn i klesstilen din.