alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: adidas Stan Smith produkter til damer

 
[15]
Størrelsesutvalg
Pris
kr147 - kr910
147910
Stan Smith Pride Sko HvitStan Smith Pride Sko Hvit

Stan Smith Pride Sko

Originals

adidas Black Friday salg med Stan Smith produkter til damer i ikonisk stil

Gjennom flere tiår så har ikoniske Stan Smith vært et must i garderoben, som du kan sikre deg via adidas Black Friday salg med Stan Smith produkter til damer. Det er selvsagt et større og variert utvalg av Stan Smith slik at det tilpasses den hverdagslige og moderne stilen din. adidas Black Friday salg med Stan Smith produkter til damer byr på mer enn sko: Her finner du blant annet caps og t-skjorter å friske opp stilen din med. Du kan forvente deg et smidig design, hvit skinn med stilige farger over hælene og enda flere variasjoner av farger og mønstre. Noe av materiale som brukes er bomull, nylon, gummi og polyester av høy kvalitet.

Frisk opp garderoben med Stan Smith produkter til damer på Black Friday fra adidas

Stan Smith produkter til damer på Black Friday fra adidas byr på den klassiske grønnfargen, som du kjenner så godt til og som aldri har gått av moten. Det slår derfor ikke feil med en mer avslappende t-skjorte i Stan Smiths design med spennende design. Produktene er farget med bærekraftige teknologier, og består av organisk bomull. For et uttrykk som taler for seg selv vil en flott genser med grafiske grønne linjer i Stan Smiths ånd. Liker du å være autentisk, så er dette et fint alternativt for å gå for en mer autentisk stil av økologisk bomull. En slik hettegenser passer fint sammen med jeans, chinos og shorts. Ta det til et høyere nivå med matchende Stan Smith sko eller hodeplagg. Genseren er dessuten fin å bruke til og fra treningsstudioet. Tar du en liten tur ut i byen under solfylte dager, finner du capsen resirkulert polyester og med justerbar stropp til å tilpasse capsen etter eget behov.