alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Black Friday: Treningsdresser til damer

 
[36]

Maks komfort og ytelse med Black Friday treningsdresser til damer

Kle deg i total komfort, nyt toppen av smarte løsninger, og hiv deg i utfordringene med selvtillit. adidas treningsdresser til damer får du her med en god deal på Black Friday. Være seg for toppidretten, eller å slenge på seg sammen med venner, de samme løsninger som gjør treningstøyet perfekt til idrettsøkten er hvorfor tøyet også er så godt til hverdags. adidas er merket for en sporty livsstil. Velg blant passformer som spenner fra løs og ledig, til mer formpassende, uansett hvilken stil du går for, får du full bevegelsesfrihet av plaggene. Treningsdresser til damer som også er laget av en rekke gode materialer, fra den mykeste bomullen til resirkulert polyester, alle med sine fordeler. Fra å holde varmen inne til å transportere fuktigheten vekk fra kroppen  under økter, og naturligvis også tøy som holder deg sval. Naturligvis også med gode løsninger på lommer, åpninger og andre små detaljer som gjør bruken av treningsdressene rett og slett enklere. Ytelse og kvalitet går hånd i hånd.

Balansen mellom idrett og mote, det gamle og det nye, i uslåelig form

Lik utvalget av muligheter for idrett er Black Friday treningsdresser til damer balansert mellom ulike behov for stil og mote. adidas er merket som er kjent for sin ikoniske design, så vis deg stolt frem med trykk av 3-Stripes og Trefoil, og velg blant en rekke motiver, farger og trykk. Trå med selvtillit inn i hverdagen med en kombinasjon av det ypperste innen atletisk ytelse og motemessig stil, med en balansegang kun adidas kan gi. Den samme balansen finner du i spennet mellom retro mote og moderne snitt. Her i Black Friday treningsdresser til damer utvalget er det noe for enhver persons behov, stil og valg. Slik at du finner det som du fortjener.