alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bomberjakker

 
[2]

Sporty bomberjakker for stilbevisste mennesker

Bomberjakker er et nøkkelplagg i garderoben til mange sporty og stilbevisste mennesker, og det er ikke så rart. Jakken er elsket og yndet, takket være et allsidig design. Du kan bruke dem til både fest og fritid. En adidas bomberjakke er et godt alternativ til allværsjakker og treningsjakker. Mange av modellene har en stående bomberkrage og bombersnitt bak, og dermed bevares de karakteristiske trekkene til denne typen jakker. I tillegg blandes det inn sporty elementer som Trefoil-logoen.

Ytterjakker for aktive mennesker

Jakkene passer godt til aktive mennesker, takket være god bevegelsesfrihet. Fleksible innlegg og formede ermer sørger nemlig for at du kan bevege deg naturlig. Enda en fordel ved mange av disse ytterjakkene er praktiske lommer foran med glidelås. Du kan enkelt få plass til nøkler og mobil. Sist, men ikke minst, så kan du velge mellom ulike farger for å finne frem til den som matcher din personlige stil best.

Historien til den ikoniske bomberjakken

Bomberjakker kommer opprinnelig fra det amerikanske luftforsvaret og ble brukt under første verdenskrig. Cockpiten var ikke lukket på denne tiden, og jakkene ble derfor brukt for å holde pilotene varme mens de var ute og fløy. Typiske trekk ved bomberjakker er et kort snitt, enkle farger og et røft preg, selv om de i dag også fås i myke materialer og med lekre motiv.

Hvordan style en bomberjakke

Det er enkelt å style disse jakkene opp eller ned etter anledningen. Damer kan for eksempel bruke dem over lette kjoler for å skape sporty eleganse, samtidig som de kan brukes til jeans og leggings i hverdagen. Menn kan like enkelt justere dem med å veksle mellom chinos, jeans og joggebukser. Skovalget har også mye å si. Bomberjakker og boots er supertøft, mens lette sneakers og sandaler mykner opp antrekket. Vi anbefaler at du prøver deg frem og ser hva du liker best.