alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Bukser til damer

 
[207]
1 / 5
Sideav 5

Skap en sporty, kul stil med adidas bukser til damer

Vi trenger neppe å påpeke hvor viktig det er med gode damebukser – men du har utvilsomt kommet til riktig sted, dersom du trenger å oppgradere garderoben. Bukser til damer fra adidas fås i mange ulike stiler og med ulike egenskaper, alt etter hva du er på jakt etter. Joggebukser i deilig, mykt stoff passer ypperlig til komfortabel hverdagsbruk, mens høytytende treningsbukser passer for deg som vil prestere best mulig. Turbukser er derimot det ultimate valget for deg som elsker å komme deg ut i skog og mark, samt deg som ønsker å bestige høye fjell. Buksene er elastiske, slitesterke og fleksible. Buksene fås i normale, små og store størrelser, og vi har også et godt utvalg til deg som trenger kort eller lang beinlengde. Vi anbefaler at du har flere i garderoben som du kan variere mellom, alt etter hva som står på dagsplanen.

Damebukser fra adidas er topp til trening og hverdags

Takket være avansert teknologi og et stort fokus på mote, kan våre bukser til damer brukes til de fleste anledninger. Treningsbuksene lages i pustende og fukttransporterende materialer som raskt fjerner fukt og svette, slik at du ikke blir for klam og ukomfortabel. Fritidsbukser lages med en behagelig passform og et stort fokus på en lekker stil, slik at du enkelt kan style dem opp når du vil heve motenotene til nye høyder. Enkelte modeller er skapt for å gjøre gaten om til en catwalk, og disse passer ypperlig til deg med en sporty, men trendy stil. Bruk for eksempel en retro 90-talls damebukse med crop top, store øreringer, chunky sneakers og en beanie lue for å virkelig fange oppmerksomhet og fremheve den urbane, autentiske stilen din. Vi har klærne, og du har stilen som virkelig gir dem personlighet.