alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Chinos og herrebukser

 
[405]
1 / 9
Sideav 9

Skap et sporty og stilfullt uttrykk med chinos og herrebukser

Du er klar for enhver anledning når du har et spennende og variert utvalg av chinos og herrebukser i garderoben din. Bukser for menn fra adidas er designet med et sporty og lekent uttrykk, og du finner alt fra ensfargede, elegante modeller til urbane treningsbukser i ekte streetwear-stil i utvalget vårt. Hvis du vil ha en herrebukse som kan brukes både til trening og på fritiden, anbefaler vi at du velger en treningsbukse med normal passform, 3-Stripes nedover sidene, glidelås på lommer og et elastisk liv med snor. Slike bukser fås i mange forskjellige farger, men de har alle den ikoniske adidas-stilen til felles. Bruk dem med en tettsittende T-skjorte for et avslappet uttrykk når du skal henge med venner eller slappe av hjemme, eller kombiner buksene med en sporty kompresjonstrøye når du skal være aktiv. Du kan dermed bruke chinos og herrebukser fra adidas på mange ulike måter, simpelthen ved å variere tilbehøret.

Sporty bukser for menn med gode egenskaper

Det er ikke bare en kul stil som gjelder når adidas skal designe klær – du kan faktisk stole på at plaggene utvikles ved hjelp av avansert teknologi. Det gjenspeiles i alle de gode egenskapene og funksjonene som plaggene har. Mange av treningsbuksene lages for eksempel i pustende, lette og fukttransporterende materialer, slik at det ikke gjør noe om du blir litt svett. Du holder deg allikevel tørr og bekvem i disse plaggene. Du kan velge mellom både normal, løs og tettsittende passform, og vi anbefaler at du velger nøye i henhold til de aktivitetene som du driver med. Hvis du er i tvil, anbefaler vi at du alltid har ulike modeller å velge mellom. Hvis du ønsker å ta et miljøbevisst valg, kan du gå for enten en bomullsbukse som lages i samarbeid med Better Cotton Initiative eller treningsbukser av resirkulert plastavfall.

Relaterte produkter

Sjekk ut det brede utvalget av Bukser på adidas.no