alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tall bukser

 
[31]

Stilfulle og sporty tall bukser

Alle som er høyere enn gjennomsnittet kjenner til utfordringene med å finne bukser som er lange nok i beina. Dette har adidas løst ved å skape en rekke tall bukser med ekstra beinlengde. Med disse buksene slipper du å blotte anklene uten å ønske det, og vi er sikre på at du kommer til å sette pris på å endelig ha bukser i full lengde. Vi har adidas tall bukser til trening så vel som til fritid, og vi har ulike modeller for spesifikke treningsformer. Felles for dem alle er den velkjente 3-Stripes-logoen eller Trefoil-logoen som uttrykker sporty og klassisk tidløshet. Velg blant en rekke størrelser og ulike farger for både herre og dame, og kombiner dem med annet favoritt-treningstøy eller fritidsklær.

Ekstra lange bukser til trening og fritids

Uavhengig av hva slags idrett eller aktiviteter du driver med, er vi sikre på at du finner tall bukser hos oss som vil falle i smak. Dersom du skal ut i all slags vær, bør du velge en vindbukse med elastisk liv som enkelt kan dras på over andre treningsklær. Under vindbuksen kan du for eksempel ha en tynn treningsbukse med fuktabsorberende AEROREADY-egenskaper som holder deg tørr på selv den mest krevende økten. Praktiske glidelåser på anklene er en stilig detalj som gjør buksene enkle å ta av og på, mens sidesømlommene lar deg ta med deg nøkler, penger eller andre ting som du vil ha lett tilgjengelig.

Sørg for at klærne dine holder seg godt

Du bør alltid huske å vaske nye klær før bruk, slik at du skåner huden din for kjemikalier som brukes for å holde mugg og fuktighet borte fra plaggene. Vask dine adidas tall bukser etter vaskeanvisningene, noe som ofte vil si lav temperatur med skånsomt vaskemiddel. Noen plagg tåler tørketrommel, mens andre gjør det ikke. Uansett kan det være en god ide å vrenge plaggene før vask og stryking, og husk også alltid på å vaske klær med lignende farger.