alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dennis Busenitz

 
[2]

Hold deg på rullebrettet uansett fart eller triks med adidas Dennis Busenitz

Med sitt tidløse, klassiske design har stilen til adidas busenitz gjort det igjen. Nemlig kommet inn i rullebrettmiljøet med sin unike stil og støpte gummisåler som holder der andre sko sklir. Sålene er formet til foten slik at du holder deg stødig enten du prøver deg på noen nye triks eller øker farten. Over den utrolig behagelige sålen kan du få semsket skinn eller skoen i et annet materiale som puster gjennom dagen. Mykt skinn og røffe, vulkaniserte gummisåler gjør at du kan fokusere fullt og helt på kunstene dine på rullebrettet. Du holder deg på rullebrettet i den tidløse stilen til adidas busenitz superstar sko.

Signaturmodell for din ypperste ytelse

Ankelen din støttes opp gjennom en vattert GEOFIT™-krage med en anatomisk passform. Sammen med Adiprene-innleggssåler som er formet etter foten og som gir en ekstra støtdempende effekt, bidrar disse til å gi deg en solid støtte når du finner balansen på rullebrettet. Selve gummisålen holder grepet om underlaget og den lave koppsålen er formet etter foten, dermed står du godt gjennom både fart og triks. En premium konstruksjon sørger nemlig for det.

Solid støtte til treningen din

Enten du trener på et internasjonalt nivå eller du ruller i den lokale parken din, så legger adidas busenitz skoene det grunnlaget som du trenger for å kunne nå målene dine. Ved å kombinere forskjellige intelligente teknologier setter vi sammen såler og materialer som gir deg den støtten du trenger for å kunne trene hele dagen. Vulkaniserte gummisåler og pustende tekstiler gir mer enn bare et stilig ytre til skoene, og dermed gjenstår det bare for deg å fokusere på fart og triks. Finn favoritten din i mengden av farger kombinert med lekre 3-Stripes og la adidas busenitz bli med deg til topps i treningen din.