alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Chino-shorts

 
[2]

Beveg deg fritt med chino shorts fra adidas

Chino shorts fra adidas gir deg smidigheten du trenger for å piffe opp økten. Her kan du velge blant et variert utvalg av farger og egenskaper som passer din aktive hverdag. Kanskje du er syklist og ønsker maksimum mobilitet. Uansett hvor du tråkker, har vi en modell for deg som vil gi deg optimal bevegelsesfrihet, men også støtten og beskyttelsen du trenger. Våre fleksible og pustende materialer lover deg en behagelig tur, og sist men ikke minst får du også glidelåslommer som sikrer dine eiendeler. Været skal aldri hindre planene dine uansett om du skal ut på en bane, sti eller terreng. Hvis sol og varme smelter potensialet ditt, da kan du velge stoff som er UV-beskyttende og hurtigtørkende. I vår kolleksjon kan du også finne en rekke flotte plagg med fukttransporterende funksjoner hvis det er regn og svette som holder deg tilbake. Med den komfortable balansen mellom frihet og sikkerhet, vil du føle deg tatt vare på i chino shorts fra adidas.

Allsidige chino shorts

I våre chino shorts blir bevegelsene dine like elegante som du ser ut. Om du mangler allsidighet i din garderobe, da er du på rett sted. Vårt design er ikke bare funksjonelt, men det gir deg også et rent og stilfullt utseende. Om du liker å bruke lange dager på golfbanen er det optimalt å ha på seg noe som vil sitte like fint på deg fra morgen til kveld. Med hjelp av elastisk liv og gripetaket i silikon kan du stole på at shortsen og skjorten sitter der du satt dem. En vannavstøtende finish gjør det ikke bare lett å holde den ren, men også slitesterk mot alt dagen skulle bringe. Når du er klar for å legge fra deg køllene, kan du dra rett på middag uten å måtte skifte. Hos adidas skal komfort aldri gå på bekostning av stil.