alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Topper til cross trening

 
[1]

Perfekte topper til crosstrening fra adidas

Våre topper er laget for bevegelse, slik at du kan nå nye høyder helt uten hindringer. Med alt fra tanktopper til langermede overdeler har vi noe for de fleste værforhold, og du finner både løstsittende og tettsittende modeller i ulike lengder i det store utvalget vårt. Uansett hvilken stil du foretrekker, er vi sikre på at du finner noen topper som glir rett inn i treningsgarderoben din. Fra hvite tanktopper med diskrete logodetaljer til fargesterke topper med store logoer, dristige trykk og kreative detaljer – du finner dem er her i samlingen av topper til crosstrening.

Topper som holder deg i gang

Vi vet at klamme og ubehagelige plagg kan ødelegge treningsgleden, og derfor har vi fokusert på å lage tekniske og behagelige topper til crosstrening. Toppene kommer blant annet med fukttransporterende og ventilerende egenskaper som AEROREADY og HEAT.DRY, materialer som forhindrer lukt, UV-faktor for ekstra beskyttelse på solskinnsdager, Alphaskin for en tettsittende følelse og kompresjonspassform som gir god støtte. Vi har også topper til crosstrening med refleksdetaljer, slik at du kan føle deg trygg når du trener ute i mørket.

Resirkulert mote

adidas tar miljøet på alvor og jobber hele tiden med å skape en mer bærekraftig moteverden. Et av tiltakene våre er å bruke mest mulig resirkulerte materialer i produktene for å redusere utslipp og spare ressurser. Flere av våre topper til crosstrening er for eksempel laget med Primegreen, som er en serie med resirkulerte materialer. Med Primegreen-plagg er minimum 40 % av materialene resirkulert innhold, men det er gjerne snakk om den langt høyere prosentandel. Enkelte plagg er faktisk laget av 100 % resirkulert polyester. Vi vil gjøre det enkelt for deg å ta bærekraftige valg, uten at det går på bekostning av den gode stilen. Du kan faktisk få i pose og sekk.