adidas
Gratis levering over kr450*
30 dagers gratis retur
Velg mellom mer enn 7000 produkter

adidas kjoler

(32 Produkter)

DAMEKJOLER FRA ADIDAS

Kjør på med en atletisk stil i kombinasjon med feminine plagg med damekjoler fra adidas. Det er ingen grunn til å holde treningen separat fra resten av hverdagslivet, og den ultimate avslappede fritidslooken får du med en atletisk kjole fra adidas.

adidas har kjoler i fem ulike stiler:

  • t-skjortekjoler
  • genserkjoler
  • midi-kjoler
  • tunika
  • tanktoppkjoler

Med alt fra fotballskjorte-inspirerte kjoler til blomsterpregede langkjoler i romantisk stil har du et stort utvalg å velge mellom når det kommer til damekjoler fra adidas. Se etter dette i nettbutikken:

T-skjortekjoler
T-skjortekjolene fra adidas er utformet i t-skjortestil med lang lengde til midt på låret. De er inspirert av ulike typer idretter og treningsformer, som den brasilianske fusion-dansen passinho, fotball og tennis. Dette ser du for eksempel i bruk av mønster, trykk og utforming – som Piqué-skjortene som ser ut som forlengede poloskjorter. Du finner også atletiske t-skjortekjoler med Trefoil-logoen som stort trykk enten foran eller bak, og de ikoniske tre stripene langs armene.
Genserkjoler
Lengre armlengde er nøkkelordet for genserkjolene fra adidas. Du finner kjoler med både lang og kort lengde – fra lårkorte varianter til Maxi-kjoler. Også her finner du en stor variasjon av trykk og mønster samt valg av logotrykk og retroinspirert stil.
Midi-kjoler
Midi-kjolene fra adidas går til midt på kneet, og har sportsinspirert utforming og atletisk stil. Se etter 3-Stripes-kjoler i superkomfortabel bomullsjersey med Trefoil-logo og de ikoniske tre stripene for den ultimate atletiske og samtidig avslappede looken.
Tunika
Du finner sofistikerte og sportsinspirerte tunikaer med diskret design og flatterende linjer i utvalget av tunikaer fra adidas. Velg mellom tradisjonelle og tidløse XBYO-kjoler, utviklet i samarbeid med Satomi Nakamura, og klassiske Originals-tunikaer med en tydelig sportsinspirert stil.
Tanktoppkjoler
Tennis og fotball har inspirert tanktoppkjolene fra adidas. Se for eksempel etter sofistikerte tanktoppkjoler fra Stella McCartney-kolleksjonen.