alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Deerupt joggesko

 
[1]
Størrelse
Pris
kr161 - kr162
161162

adidas Deerupt: Joggesko med karakteristisk og minimalistisk design

adidas Deerupt er en sko med en lang og viktig historie bak seg. De ikoniske skoene ble inspirert av silhuetten til adidas Marathon, den siste skoen som ble designet av grunnleggeren Adolf "Adi" Dassler. Et karakteristisk og minimalistisk design gjør disse skoene til en favoritt blant mange. De behagelige tekniske egenskapene bidrar til å gjøre den til et naturlig valg. Skoene har et nettingoverlag som dekker både overdelen og mellomsålene, noe som gjør dem superlette og svært pustende. Skoene er dessuten bygd for en komfortabel og tettsittende følelse. Takket være den fleksible og sammenleggbare overdelen, er de også enkle å pakke med seg. Vi har adidas Deerupt joggesko til herre, dame og barn i ulike farger og størrelser, og vi er sikre på at du finner en variant som passer godt til din unike stil.

Slik tar du best vare på skoene dine

Vi har vel alle opplevd å få sølete og skitne joggesko, men så snart vi tar dem av oss i gangen er det lett å glemme å gjøre noe med det. Og lite er vel kjedeligere enn å ta på seg gromøkkete og gjørmete joggesko når du skal ut på neste treningsøkt. Derfor bør du sørge for å lage en rutine ut av å vaske skoene hver gang de er skitne, slik at de holder seg fine i lang tid. Det beste er å vaske skoene for hånd, men husk på å vente til de er tørre. Da er det lettere å fjerne skitt og smuss. Når tiden er inne for å tørke skoene, bør du tørke dem på et tørt sted. Ta ut innersålen og fyll skoene med avispapir, slik at de beholder formen sin. Unngå også å la skoene stå på varme gulv, da det kan føre til at overdelen krymper og sålen krøller seg oppover.