alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svarte Deerupt

 
[2]
produktkategori
Pris
kr239 - kr700
239700

Svarte adidas Deerupt for pustende komfort 

I adidas’ nettbutikk finner du svarte adidas Deerupts til de minste, juniorer, kvinner og menn. Svarte adidas Deerupt er et design som passer de fleste. Svart passer alle andre farger og mønstre, og det spesifikke designet kan karakteriseres av et iøynefallende og minimalistisk design. Deerupt sørger blant annet for en nettingstil i mesh. Mesh er et av de beste, pustende materialene på markedet, og sørger for at føttene får en god lufting og stor komfort under aktivitet. 

Svarte adidas deerupt – perfekt for høye hastigheter

Svarte adidas Deerupt er perfekt til bruk i hverdagen og i aktiviteter hvor det foregår høy hastighet, enten det er snakk om lek, jogging, hagearbeid eller aktive hverdager i form av gåturer. Deerupt bringer med seg en komfortabel følelse, og er designet med komfort i tankene, helt fra hæl til tåtupp. Skoene er perfekt å pakke med seg i bagen, for med en fleksibel overdel, kan skoene fint brettes sammen. 

Svarte adidas Deerupt sko 

Deerupt-skoene vil gi føttene et preg av sport og stil. Svarte adidas Deerupt sko er utformet med en normal passform, men med lisselukking, som gjør at skoen kan tilpasses foten for ekstra stabilitet. Yttersålene i skoene er av gummi, et slitesterkt og langvarig materiale, som sørger for at det går lengre tid mellom hvert sålebytte eller nye skokjøp. Gummisåler er fordelaktig, fordi de isolerer godt og gir føttene et godt grep om underlaget, noe som er perfekt for smårollingene, som stort sett har en aktiv hverdag. I adidas’ svarte Deerupt sko er det også brukt EVA-mellomsåle, en såle som både gir bedre komfort og ytelse, og som gjør skoen lett på foten. I en travel hverdag med mye gåing og ståing, er det beste man kan gjøre å ha noe godt på foten. Et godt valg vil være adidas Deerupt-skoen som tar bort noe av belastningen på foten ved å være lette, luftige, fleksible og komfortable.