alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Derrick Rose

 
[2]

Løft basketballstilen din til nye høyder med D Rose

Det første kolleksjonene med D Rose kom allerede tilbake i 2008 da den berømte basketballstjernen Derrick Rose startet sitt samarbeid med adidas. Den første basketballskoen kom på markedet i 2010. De stilfulle skoene inntok moteverdenen med storm, og de er stadig like aktuelle den dag i dag. Teknologien til adidas forblir banebrytende, og du kan derfor føle deg trygg på at du kjøper deg produkter som er like funksjonelle som de er stilige. D Rose sko er skapt for at du skal bryte deg gjennom forsvaret og dominere basketballbanen. De føles lette og stabile ut på foten, og fotarbeidet går som en drøm. Du forflytter deg raskt dit du ønsker, selv når du bruker eksplosive bevegelser og spurter. Basketballskoene er nøye utviklet ned til den minste detalj. Det finnes for eksempel modeller med såler som har fiskebeinsmønster i soner, samt Bounce-mellomsåler som gir svært god demping.

Mer enn bare sko: D Rose jersey og t-skjorter

Etter hvert begynte kolleksjonene med D Rose adidas å inneholde mer enn bare høytytende D Rose sko. I dag kan du for eksempel kjøpe supertøffe jersey t-skjorter med grafikk og motiv. Det er ingen tvil om hvilken stjerne som inspirerer deg til å gi ditt beste på basketballbanen med disse flotte t-skjortene i garderoben din. Du kan bruke dem på både trening og når du skal ut for å henge med venner. Du styler dem opp og ned ved å justere tilbehøret. For eksempel kan du gjøre deg klar for en kveld på byen ved å kombinere t-skjorten med jeans, stilrene sneakers og kanskje en løs skjorte over. På dagtid kan du bruke dem med joggebukser. Materialet som en D Rose jersey lages av, puster godt og føles mykt ut mot huden, og du kan derfor bruke plaggene på trening også.