alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Munnbind

 
[34]

Munnbind og ansiktsmasker fra adidas

Lev livet ditt på en trygg måte – både på og utenfor banen. Mer enn noen gang før har vi behov for å bevege oss fritt, samtidig som vi føler oss trygge. Ansiktsbeskyttelse er blitt uhyre viktig, både for oss selv og menneskene rundt oss. Derfor har adidas utviklet behagelige og stilige sportsmasker som beskytter mot virus. Munnbindene fra adidas kommer i ulike farger og med kule detaljer, noe som gjør at du kan du finne en som passer deg – enten det er til fritidsbruk eller trening. Munnbindet og ansiktsmaskene er kommet for å bli – så hvorfor ikke velge en du liker?

Munnbind til fotball

Uansett hvilket nivå du spiller på, har du nå behov for et bunnbind eller en ansiktsmaske. På vei til trening eller ned til løkka for å spille med venner? Ta på deg et munnbind til fotball fra adidas og føl deg trygg og stilig på banen. De nye munnbindene til fotball fra adidas er behagelige å ha på, og kommer i flere ulike utgaver spesielt laget for fotballfans. Er Juventus favorittlaget? Eller kanskje du holder med Bayern München, Manchester United eller Arsenal? Du har mange logopregede munnbind og ansiktsmasker å velge mellom. Du kan også gå for et enklere munnbind med adidas Trefoil-logo – som også kommer i ulike farger og fasonger. Uansett om du vil ha munnbind til herre eller munnbind til dame, hvor du spiller på banen og hvem du heier på – adidas har sportsmasken for deg. Finn munnbindet som gir deg det du trenger for en energifylt, men trygg økt på fotballbanen.