alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fitness og Trening · PRIMEKNIT

 
[8]

Treningsutstyr med Primeknit

Teknologitekstiler er kommet for å bli! Med adidas kan du få kjøpt treningsutstyr med Primeknit – en innovativ teknikk med strikkede fleksible fibre som benyttes i klær og sko, og gir optimal bevegelsesfrihet og en elastisk og ventilerende effekt. I tillegg til å finne Primeknit i klær som jakker, tights og t-skjorter er det et særlig sentralt element i løpesko og fotballsko, samt tursko og hverdagssko.

Nye spilleregler med treningsutstyr med Primeknit

Da Primeknit-teknologien ble introdusert i 2012, kunne adidas utvikle treningssko med overdeler med økt fleksibilitet, stabilitet og støtte. Den første skoen med Primeknit-teknologi var treningsskoen adiZero Primeknit, som ble lansert samme dag som sommer-OL ble satt i gang i London. De termoplastiske materialene som benyttes i utviklingen av den innovative teknologien, viste seg å revolusjonere spillereglene for treningsutstyr, og i dag er Primeknit svært mye brukt i adidas’ utvalg av klær og sko. Den strikkede fiberkonstruksjonen er brukt i en rekke treningsklær – i alt fra regnjakker og løpetights til bodysuits og sports-BH-er – i tillegg til sko. Du finner også noe tilbehør og treningsutstyr med Primeknit, som elastiske treningshansker.

Treningsutstyr med Primeknit – sko og sneakers med optimal bevegelsesfrihet

Det finnes også stor variasjon i utvalget sko med Primeknit – fra klatresko og terrengsko til fotballsko og sandaler. Det er kanskje spesielt Ultra Boost-skoen som utmerker seg i tillegg til en rekke fotballsko blant adidas’ treningsutstyr med Primeknit. Mens overdelen i Primeknit gir optimal støtte og bevegelsesfrihet i alle typer silhuetter, nyter du godt av annen type teknologi som Boost-mellomsåle – adidas’ beste demping – og Torsion System, en type teknologi som spesielt sikrer støtte og stabilitet i fotbuen når du beveger deg aktivt i en rekke typer aktiviteter, for eksempel basket, løping og tennis.