alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 60 DAGERS* RETUR
Ekspresslevering
adidas

Fitness og Trening · PRIMEKNIT

 
[6]
Ultraboost 20 Sko SvartUltraboost 20 Sko Svart

Ultraboost 20 Sko

Barn Løping

Ultraboost 20 Sko SvartUltraboost 20 Sko Svart

Ultraboost 20 Sko

Barn Løping

Primeknit Skjerm SvartPrimeknit Skjerm Svart

Primeknit Skjerm

Utendørs Hockey

All Me Primeknit BH LillaAll Me Primeknit BH Lilla

All Me Primeknit BH

Damer Studio

Treningsutstyr med Primeknit

Teknologitekstiler er kommet for å bli! Med adidas kan du få kjøpt treningsutstyr med Primeknit – en innovativ teknikk med strikkede fleksible fibre som benyttes i klær og sko, og gir optimal bevegelsesfrihet og en elastisk og ventilerende effekt. I tillegg til å finne Primeknit i klær som jakker, tights og t-skjorter er det et særlig sentralt element i løpesko og fotballsko, samt tursko og hverdagssko.

Nye spilleregler med treningsutstyr med Primeknit

Da Primeknit-teknologien ble introdusert i 2012, kunne adidas utvikle treningssko med overdeler med økt fleksibilitet, stabilitet og støtte. Den første skoen med Primeknit-teknologi var treningsskoen adiZero Primeknit, som ble lansert samme dag som sommer-OL ble satt i gang i London. De termoplastiske materialene som benyttes i utviklingen av den innovative teknologien, viste seg å revolusjonere spillereglene for treningsutstyr, og i dag er Primeknit svært mye brukt i adidas’ utvalg av klær og sko. Den strikkede fiberkonstruksjonen er brukt i en rekke treningsklær – i alt fra regnjakker og løpetights til bodysuits og sports-BH-er – i tillegg til sko. Du finner også noe tilbehør og treningsutstyr med Primeknit, som elastiske treningshansker.

Treningsutstyr med Primeknit – sko og sneakers med optimal bevegelsesfrihet

Det finnes også stor variasjon i utvalget sko med Primeknit – fra klatresko og terrengsko til fotballsko og sandaler. Det er kanskje spesielt Ultra Boost-skoen som utmerker seg i tillegg til en rekke fotballsko blant adidas’ treningsutstyr med Primeknit. Mens overdelen i Primeknit gir optimal støtte og bevegelsesfrihet i alle typer silhuetter, nyter du godt av annen type teknologi som Boost-mellomsåle – adidas’ beste demping – og Torsion System, en type teknologi som spesielt sikrer støtte og stabilitet i fotbuen når du beveger deg aktivt i en rekke typer aktiviteter, for eksempel basket, løping og tennis.