adidas
Gratis levering over kr450*
30 dagers gratis retur
Velg mellom mer enn 7000 produkter

Fotballskjorter

(141 Produkter)
1 / 3
Sideav 3

FOTBALLSHORTS FOR HERRE

Fotballshorts for herre fra adidas passer til hverdagstrening, lagstolthet og kamper for fotballentusiaster med sans for seier. Du elsker spillet, føler eierskap – og eier looken. Finn ut mer om alt du kan legge til i fotballgarderoben nedenfor.
adidas-shorts til kamp og trening
Hold deg komfortabel gjennom hele fotballøkten i flotte fotballshorts og fotballtrøyer som holder temperaturen nede i climacool®-stoff med mesh-detaljer og pustende elementer. Utfordre motstanderen fra kampstart til siste slutt, og gå ut fra banen i fotballshorts fra adidas som holder temperaturen nede til du er i dusjen. Velg shorts for herre med ny grafikk eller de ikoniske tre stripene i klassisk fotballstil.
Shorts til innendørsbaner og asfaltspill
Bli kvitt all distraksjon og spill i klassiske shorts fra adidas med climalite®-stoff som transporterer svetten raskt. Den minimalistiske og rene stilen er perfekt for gatespill eller raske innendørskamper.
Fotballshorts med laglojalitet
Dra på trening i shorts fra favorittklubben, som har alle de funksjonelle elementene du finner i andre shortser, men som samtidig viser hvor fotballhjertet ligger. Spill med ventilert komfort og full kontroll, og vit at laget er med deg.