alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotball · Trøyer · Menn

 
[286]
1 / 6
Sideav 6

Fotballtrøyer til menn

Alle med et forhold til fotball vet at båndet mellom deg og et fotballag kan være uendelig lidenskapelig. Om det så fører med seg årlige turer til Manchester, London eller Madrid, fotballdrakter som egen budsjettpost, eller simpelthen betyr at du bruker mye tid på å spille fotball selv, er det ingen tvil om at den lidenskapen ofte kombineres med et herlig ensemble av klær, sko og tilbehør. Vis laglojalitet og fotballglede på beste måte ved å gå med fotballtrøyer til menn fra favorittlaget fra adidas. I nettbutikken finner du en rekke fotballtrøyer til menn – både borte-, tredje- og hjemmedrakter – for lag som Real Madrid, FC Bayern, Arsenal og Manchester United samt flere rekke landslag, som Spania, Sverige og Japan.

La laget ditt avgjøre

Den viktigste faktoren for komfort er utvilsomt at man føler seg vel, og det starter med at du viser alle hvilket lag som har vunnet ditt hjerte. Uansett om du ønsker en fotballtrøye til bruk foran TV-skjermen, i ballbingen på en søndag formiddag, eller på seriøs trening, gjør det virkelig noe med motivasjonen å ha favorittlaget ditt i ryggen, noe du får ved å velge fotballtrøyer til menn.

Velg en komfortabel passform og myke materialer

Velg mellom fotballtrøyer med V-neck og rund hals, avhengig av hvilket design du foretrekker og hva du synes er mest komfortabelt. Avgjør om du ønsker en løs eller mer tettsittende passform, og ta gjerne også en titt på materialene fotballtrøyen er laget av. En stor andel av adidas’ fotballtrøyer til menn er produsert i 100 % resirkulert polyester, som del av adidas’ programfestede ønske om å utnytte mer miljøbevisste materialer.

Flytt svetten bort fra kroppen

Med fukttransporterende materiale som Climalite, er du sikret en mer komfortabel fotballtrening, ettersom du slipper et uønsket svettelag mellom trøyen og kroppen. Se gjerne også etter fotballtrøyer til menn med mesh-innlegg under armene for økt komfort.