alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gazelle sko

 
[108]
Three people, viewed from the waist down, wear the adidas Gazelle shoe in a variety of colours.
Gazelle Sko RosaGazelle Sko Rosa

Gazelle Sko

Originals

1 / 3
Sideav 3

Klassiske adidas Gazelle for hele familien

adidas Gazelle er klassiske og populære retrosko som aldri går av moten. Skoenes historie går helt tilbake til 1960-tallet da den ble lansert i to utgaver: en håndballsko og en treningssko. I dag er dette en av de aller mest ikoniske skoene til adidas og kan brukes til det meste. Vi har adidas Gazelle til herre, dame og barn i alle aldre, noe som gjør at hele familien kan kle seg opp i disse stilsikre og allsidige skoene. Med pene vintage-farger, rene linjer og subtile kontrastdetaljer er det ikke rart at disse er en favoritt blant mange.

Hva bør du se etter når du skal velge adidas Gazelle?

adidas Gazelle kommer i en rekke ulike stiler og farger, og vi anbefaler at du velger den varianten som passer best til din personlighet og stil. Dersom du ser etter sko til barn, bør du se etter sko med borrelåsstropper som er enkle å ta på, av og justere. Alternativt kan du også velge sko med slip-on-design for en ekstra fleksibel såle. Ser du etter sko til små babyer, bør du velge sko med antisklisåler så den lille holder seg på beina. Er det sko til deg selv du ser etter? Vi har en rekke sko til både herre og dame. Velg for eksempel en variant uten synlige sømmer for et sømløst og sofistikert design. Du kan også gå for en innovativ vri på den klassiske skoen med dramatisk uttrykk og geometrisk overdel. Velg mellom stilig nubuck-skinn og strikket overdel eller adidas Gazelle i glatt skin med en tykk gummisåle for en virkelig retroinspirert stil.

Ikke glem skopleie

Når du har valgt dine nye adidas Gazelle sko må du huske på å pleie dem riktig. Dette innebærer først og fremst å impregnere dem godt før bruk, samt å tørke av møkk og smuss etter hvert som de brukes. Impregner dem regelmessig for best resultat.