alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Golf-jumpere

 
[1]
Hybrid Full-Zip Jakke SvartHybrid Full-Zip Jakke Svart

Hybrid Full-Zip Jakke

Menn Golf

Hold fokus på ballen og slaget med adidas golf-jumpere

Ivrige golfere lar ikke været være hindring for en god runde. Uten riktige klær vil kulde, vind og regn være distraherende når du vil fokusere på ditt perfekte slag. Men når du klarer å spille bra under disse forholdene, vil det øke selvtilliten og dermed din ytelse. adidas golf-jumpere er derfor et verdifullt plagg for de som befinner seg på banen i all slags vær. Nå kan du føle deg komfortabel og selvsikker mens du utfordrer ditt potensial.

Vær godt forberedt på en super golfrunde med våre jumpere

Det skal ikke mye til for å være forberedt på en kjølig dag på banen. Ta med en av våre golf-jumpere så du kan flytte fokuset fra omstendighetene til ballen. Med en kombinasjon av resirkulert polyester og elastan får du en perfekt balanse av varme og fleksibilitet. En vannavstøtende overdel holder deg tørr og uhemmet mens du beveger deg. Når solen kommer ut kan du føle deg trygg med en 50+ UV faktor beskyttelse. Om du velger et plagg med glidelås har du friheten til å bare dra den ned hvis det blir litt varmere ut på dagen. Vi tilbyr også glidelåslommer som vil ta vare på dine eiendeler helt til green nr. 18. Uansett hos adidas vil det praktiske ikke komme på bekostning av din stil. Med elegant og moderne design må du ikke skifte før ditt velfortjente måltid på klubben.

Få det meste ut av din jumper

Med en adidas golf-jumper kan du vinne over været, men da er det også viktig at du tar vare på den så den kan ta vare på deg. Du finner vaske- og pleieinstruksjoner gjemt inni plagget ditt. Riktig temperatur og program på vaskemaskinen er en enkel måte å ta vare på din jumper. For eksempel ved å droppe tøymykner, bruke skånsomt vaskemiddel og ikke la plagget ligge for lenge i maskinen kan også forlenge levetiden på noen av produktene.