Informasjon om tilbakekalling av 3 stripes svømmetøy

Sist oppdatert: 10/17/18

adidas annonserte en frivillig tilbakekalling av barnas badetøy fra Infinitex 3-Stripe-serien. Det anbefales sterkt at barn opp til og med 14 år slutter å bruke tilbakekallede produkter umiddelbart. Berørte produkter kan returneres til adidas eller autoriserte forhandlere, der produktene ble kjøpt, og man får full refusjon.
 

adidas har nylig mottatt kunderapporter der de tre stripene på badetøy av Infinitex-serien kan komme uventet ut når det kommer i kontakt med vann. En etterfølgende tredjepartsundersøkelse har vist at bruk av de berørte badetøysproduktene kan utgjøre en potensiell sikkerhetsrisiko for barn som stripene kan bli sittende fast på gjenstander eller andre barn ute eller inne i vannet og bli viklet inn, noe som kan føre til skader. Ingen skader har blitt rapportert til dags dato.
 

For å finne ut om produktet ditt er berørt, vennligst besøk: PDF


 

Hvordan kan jeg returnere mitt Infinitex 3 Stripes produkt?
 

adidas butikk kjøp
Hvis du kjøpte produktet på adidas butikken, kan du returnere de berørte produktene i en hvilken som helst adidas butikk og få full refusjon. Ingen bevis på kjøp (kvittering) er nødvendig.
 

adidas autorisert forhandler
Hvis du kjøpte produktet fra en autorisert adidas-forhandler, må du returnere produktet til samme butikk og få full refusjon. Ingen bevis på kjøp (kvittering) er nødvendig.
 

adidas online kjøp
Hvis du kjøpte produktet online på adidas.com, vennligst kontakt oss for å motta returdokumenter for å sende det tilbake og få full refusjon. Ingen bevis på kjøp (kvittering) er nødvendig.

Var denne artikkelen til hjelp?

Ja / Nei

Hvor er min ordre?

Logg inn eller bruk Gjestesporing for å spore din ordre raskt, starte en retur, avbestille varer, eller sjekke statusen på en refusjon.

Kan du fortsatt ikke finne svaret?

SPØR VÅR KUNDESERVICE

Man - fre | 08.00 til 18.00