alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Hettegensere for høye damer

 
[1]

Kule og moteriktige hettegensere for høye damer

Hettegensere er et av de mest komfortable plaggene vi har i garderoben, og de kan brukes til mye. På kalde dager kan de fungere som et ekstra lag, og de kan erstatte lette jakker om sommeren. De er en naturlig del av en avslappet og urban garderobe, og du finner både stilige fritidsmodeller og varianter med treningseffektive materialer. Det er viktig at hettegenseren er i riktig størrelse – og i hvert fall ikke for liten. Dersom du er høyere enn gjennomsnittet, er sjansen relativt stor for at du har opplevd gensere som er for korte. Derfor har adidas produsert hettegensere for høye damer, slik at du unngår at genseren glir opp. Gensere for høye damer trenger ikke nødvendigvis å være store og løse, men de er ganske enkelt lengre enn andre modeller. Dermed har du alltid stilfulle klær for hånden i passende lengder, uansett høyde, størrelse eller kroppsform.

Klassiske og sporty gensere for høye damer

Vinteren er ingen utfordring når du kan ta på deg en varm hettegenser som er utformet for å tåle selv de kaldeste dagene. Velg gjerne modeller med teknologi som transporterer svette og fuktighet vekk fra huden, slik at du holder deg tørr og komfortabel under hele treningsøkten. Genseren kan brukes til, fra og på selve treningen, og de har en behagelig og løs passform. Modeller med den kjente og tidløse 3-Stripes på ryggen og ermene har en frisk vri på den klassiske stilen. Hettegensere for høye damer har lange ermer med ribbestrikkede mansjetter og forlengede skuldre. Praktiske kengurulommer rommer det meste du trenger å ha med deg, og hele glidelåser lar deg åpne og lukke genseren som du selv vil. Du bør unngå å bruke tørketrommel og kun bruke skånsomt vaskemiddel for at genseren din skal holde seg fin så lenge som mulig.