Hvor mange dager har jeg på å returnere min ordre?

Sist oppdatert: 11/14/19
Utvidet retur og bytte
Feil størrelse? Hvis gaven din ikke ble helt riktig, og du kjøpte den mellom 1. november og 24 desember, kan du bytte størrelse eller returnere den helt gratis. Og vi har utvidet tiden for deg! Du har helt til 24. januar 2020 på deg til å sende produktene tilbake.

Hype-produkter er unntatt.


Produkter kjøpt i adidas-nettbutikken
Retur er gratis og enkelt innenfor 30 dager (eller 14 dager* for hype-produkter som Yeezy) etter at du mottok produktet ditt, hvis returen oppfyller kravene i returreglene våre. Dersom du mottok varene dine fra én ordre i flere pakker, begynner perioden på 30 dager den dagen du mottar den siste pakken.

*Vær oppmerksom på at hype-produkter som Yeezy må returneres innen 14 dager fra leveringsdatoen. Under prosessen med bestilling av slike hype-produkter informerer vi deg om at returperioden på 14 dager er gjeldende.

Produkter som er kjøpt i en adidas-butikk
Kjøp fra en av de offisielle adidas-butikkene våre kan returneres i butikk innen 30 dager (eller 14 dager for hype-produkter som Yeezy) etter kjøpet. Sjekk kvitteringen for å finne nøyaktig dato for kjøpet.

 

Var denne artikkelen til hjelp?

Ja / Nei

Hvor er min ordre?

Logg inn eller bruk Gjestesporing for å spore din ordre raskt, starte en retur, avbestille varer, eller sjekke statusen på en refusjon.

Kan du fortsatt ikke finne svaret?

SPØR VÅR KUNDESERVICE

Man - fre | 08.00 til 18.00