Hvordan endrer jeg innstillingene på min konto?

Sist oppdatert: 5/29/19
For å endre dine kontoinnstillinger må du logge på din konto.

Du kan endre passordet ditt eller e-postadressen din ved å gå til “innloggingsdetaljer” under “personlig informasjon”.

Du kan endre adressen din eller telefonnummeret ditt ved å gå til “adressebok” under “kontoinformasjon”.

Etter at du har endret passordet ditt vil du motta en e-post som bekrefter at du lagde et nytt passord for kontoen din.

adidas-appen
Du kan endre kontoinformasjon (så som adresse og kontaktinformasjon) via navigasjonslinjen nederst. Velg "konto" under navnet ditt, og finn alternativet for å endre informasjonen din.