Hvordan finner jeg varen jeg leter etter på nettsiden?

Sist oppdatert: 5/29/19

Det er to måter å finne produkter på nettsidene: via navigasjonen, eller søkemenyen.

For å søke med navigasjonsmenyen, velger du ønsket kjønn, idrett eller merke fra alternativene på toppen av siden. Mobilbrukere kan enten klikke på nedtrekksmenyen, eller rulle nedover siden for å se alternativene.

Du kan fininnstille søket videre med filtrene. Her kan du avsmalne resultatene med alternativer som produkttype, størrelse, farge og pris.

Alternativt kan du finne spesifikke produkter med søkelinjen øverst til høyre på siden. Det er bare å skrive inn produktnavn og artikkelnummer.

For å få produktdetaljer, kan du klikke på produktbildet. Fant du det du lette etter? Klikk på "Legg i kurven".