Hvordan kan jeg bruke kupongen min?

Sist oppdatert: 5/29/19

Med en kupong kan du få avslag når kjøper produkter i nettbutikken.

Slik krever du rabatten din:

• Velg et produkt (ett som er gyldig for kupongrabatt) i vår nettbutikk.
  • Gå til handlevognen din ved å klikke på “Kasse” øverst på skjermen.
  • Klikk “Legg inn kampanjekode” under ordresammendraget.
  • Det vil dukke opp et kupongfelt. Skriv inn din kupongkode i feltet og klikk “Bruk”.

Husk på at kupongen:

• Kun er gyldig i en begrenset tidsperiode.
  • Gjelder kanskje ikke for alle produkter.
  • Kan ikke benyttes etter at du har sendt inn ordren.
  • Kan ikke kombineres med andre kampanjer, tilbud aller avslag. Hvis mer enn en kampanje eller rabatt er gyldig for din ordre vil vi bruke den som gir størst avslag.

Du kan finne Vilkår og betingelser som gjelder bruk av kuponger nederst i e-posten din, eller på kupongen.