Hvordan kan jeg returnere mine produkter?

Sist oppdatert: 2/14/21
Det er forskjellige metoder for å returnere, avhenging av hvor du kjøpte produktene dine. Varer kjøpt i en adidas-butikk kan bare returneres i en adidas-butikk.

Merk: skreddersydde og tilpassede produkter er laget spesielt for deg, og kan ikke returneres med mindre de har en produksjonsfeil.

Produkter kjøpt i nettbutikken til adidas
Du kan returnere produkter kjøpt i nettbutikken gratis innen 60 dager* (eller 14 dager** for hype-produkter som Yeezy & Ivy Park) etter at du har mottatt produktet, uten å måtte oppgi noen grunn. Dersom du mottok varene dine fra én ordre i flere pakker, begynner perioden på 60 dager den dagen du mottar den siste pakken.

 
Merk: du vil ikke måtte betale fraktkostnader for returen hvis du returnerer ordren med samme speditør som opprinnelig leverte til deg, og hvis du følger instruksjonene nedenfor.

Har du fått feil størrelse?
Vi kan for tiden ikke tilby bytte av produkter som er kjøpt fra nettbutikken vår. Hvis du vil bytte til en annen farge eller størrelse, er den beste muligheten å returnere det uønskede produktet til oss for å få tilbakebetaling, og så bestille et nytt produkt. Det tar vanligvis 4 - 7 dager for returer å komme frem til lageret vårt i Tyskland. Deretter bruker vi 24 - 48 timer på å behandle returen din, og sender tilbakebetaling til valgt betalingsmetode.

Trinn:
 
1. Gå til adidas.no/retur, fortell oss hva du vil returnere og hvorfor. Bekreft returen din

2. Pakk inn produktene, bruk returetiketten som fulgte med i esken, og lim den på esken slik at den dekker den opprinnelige etiketten. 

3. Levér pakken på et innleveringssted i nærheten av deg: PostNord.

I tilfelle du har mistet returetiketten, sendes en ny til deg på e-post straks du har fullført steg 1. 
 
 
Hvilke returvilkår gjelder for ansiktsmasker?
Hvis emballasjen til ansiktsmasken ikke er åpnet, gjelder de vanlige returvilkårene våre for dette produktet. Se "Hva er returvilkårene våre? " og "Hvordan returnerer jeg produktene mine? " for mer informasjon.

Hvis emballasjen til produktet er åpnet, kan ikke produktet returneres, byttes eller refunderes av helsemessige hensyn, med mindre det er en produksjonsfeil.


Produkter kjøpt i en adidas-butikk
Kjøp hos en adidas-butikk kan returneres til en hvilken som helst annen adidas-butikk, hvis butikken er i samme land som du kjøpte produktet. Husk at du må ta med deg kvitteringen, og at du må returnere produktet innenfor returperioden som står på kvitteringen. Det er ikke mulig å returnere varer i en butikk dersom du kjøpte dem i nettbutikken.

Returregler
For å se regler og restriksjoner i forbindelse med returer, kan du lese returreglene.

Produkter kjøpt hos en autorisert adidas-forhandler
Dersom du har kjøpt produkter hos en av de autoriserte forhandlerne våre, må du ta kontakt med dem, fordi de har egne vilkår for retur. Det er ikke mulig å returnere produktene dine til en adidas-butikk.

Klarna: Hvordan returnere med Klarna?
Hvis du har valgt Klarna som betalingsmetode og velger å returnere ett eller flere produkter, besøk Klarna Portal for å informere dem om returen. Dette setter betalingsfristen din på pause. 

Flere spørsmål? Se også Klarnas retur- og refusjonsside. 

 

Var denne artikkelen til hjelp?

Ja / Nei

Hvor er min ordre?

Logg inn eller bruk Gjestesporing for å spore din ordre raskt, starte en retur, avbestille varer, eller sjekke statusen på en refusjon.

Kan du fortsatt ikke finne svaret?

SPØR VÅR KUNDESERVICE

Man - fre | 08.00 til 18.00