Hvordan kan jeg returnere mine produkter?

Sist oppdatert: 5/29/19
Det er forskjellige metoder for å returnere, avhenging av hvor du kjøpte produktene dine. Varer kjøpt i en adidas-butikk kan bare returneres i en adidas-butikk.

Merk: skreddersydde og tilpassede produkter er laget spesielt for deg, og kan ikke returneres med mindre de har en produksjonsfeil.

Produkter kjøpt i nettbutikken til adidas
Du kan returnere produkter kjøpt i nettbutikken gratis innen 30 dager* (eller 14 dager** for hype-produkter som Yeezy) etter at du har mottatt produktet, uten å måtte oppgi noen grunn. Dersom du mottok varene dine fra én ordre i flere pakker, begynner perioden på 30 dager den dagen du mottar den siste pakken.

*Vær oppmerksom på at hype-produkter som Yeezy må returneres innen 14 dager fra leveringsdatoen. Under prosessen med bestilling av slike hype-produkter informerer vi deg om at returperioden på 14 dager er gjeldende.
 
Merk: du vil ikke måtte betale fraktkostnader for returen hvis du returnerer ordren med samme speditør som opprinnelig leverte til deg, og hvis du følger instruksjonene nedenfor.

Trinn:
 
1. Skriv ut returskjemaet og -etiketten din i ordresporingen, med e-postadressen din og ordrenummeret..
2. Fest merkelappen på pakken, over den originale merkelappen.
3. Noter deg sporingsnummeret som står på returmerkelappen.
4. Lever pakken på det respektive innleveringsstedet for PostNord.
 

Produkter kjøpt i en adidas-butikk
Kjøp hos en adidas-butikk kan returneres til en hvilken som helst annen adidas-butikk, hvis butikken er i samme land som du kjøpte produktet. Husk at du må ta med deg kvitteringen, og at du må returnere produktet innenfor returperioden som står på kvitteringen. Det er ikke mulig å returnere varer i en butikk dersom du kjøpte dem i nettbutikken.

Returregler
For å se regler og restriksjoner i forbindelse med returer, kan du lese returreglene.

Produkter kjøpt hos en autorisert adidas-forhandler
Dersom du har kjøpt produkter hos en av de autoriserte forhandlerne våre, må du ta kontakt med dem, fordi de har egne vilkår for retur. Det er ikke mulig å returnere produktene dine til en adidas-butikk.
 

Var denne artikkelen til hjelp?

Ja / Nei

Hvor er min ordre?

Logg inn eller bruk Gjestesporing for å spore din ordre raskt, starte en retur, avbestille varer, eller sjekke statusen på en refusjon.

Kan du fortsatt ikke finne svaret?

SPØR VÅR KUNDESERVICE

Man - fre | 08.00 til 18.00