Hvordan kan jeg slutte å motta nyhetsbrev og andre e-poster med reklame?

Sist oppdatert: 5/29/19
Du kan avslutte abonemmentet på nyhetsbrev ved å endre preferansene dine i din konto. Eller du kan avbryte selve abonnementet på e-poster med reklame.

Hvordan

Konto
  1. Logg inn på din konto.
  2. Gå til “Dine preferanser”.
  3. Oppdater dine preferanser og klikk “Lagre”.

E-post
  1. Klikk “Avslutt abonnement” nederst på e-posten med nyhetsbrev eller reklame som du ønsker å slutte å motta.
  2. Klikk på ruten for bekreftelse for å avslutte abonnementet.
  3. Klikk “Oppdater preferansert".

Ditt abonnement på nyhetsbrev eller e-poster med reklame blir dermed avsluttet. Det kan ta opptil en uke å behandle din forespørsel, så du kan fortsatt motta nyhetsbrev eller markedsføring via e-post i løpet av uken etter at du har sendt inn din avbestilling.

adidas-appen:
Pushvarsler
  1. Gå til profilen din via den nedre navigasjonslinjen
  2. Derfra går du til Innstillinger helt øverst
  3. Velg bort pushvarsler
Som et alternativ kan du også blokkere pushvarsler i innstillingene på iOS- eller Android-telefonen din.
Abonnementet ditt på nyhetsbrev eller e-poster med reklame vil dermed avsluttes. Det kan ta opptil en uke å behandle forespørselen din, så du vil kanskje fortsatt motta nyhetsbrev eller markedsføring på e-post i løpet av uken etter at du sender inn avmeldingen din.