Hvordan ordner jeg innholdet i handlevognen min?

Sist oppdatert: 5/29/19

Gå til ikonet med handlevogn øverst i høyre hjørne på en hvilken som helst side. Derfra kan du ordne innholdet i handlevognen din.

• For å endre størrelse på et produkt klikker du på “Rediger” under akkurat det produktet.
  • For å fjerne et produkt klikker du på “Fjern” under akkurat det produktet.
  • For å endre antall av et produkt klikker du på feltet for produktantall, og velger det antallet du ønsker å bestille.