Hvordan tilbakestiller jeg passordet på kontoen min?

Sist oppdatert: 5/29/19
Det er lett å tilbakestille passordet ditt. Start med å gå til kontoinnlogging. Klikk “Glemt passordet ditt?” og skriv inn e-postadressen du bruker for å gå inn på kontoen din. Klikk “Send”, så vil vi med en gang sende deg bekreftelse på tilbakestilling av passordet.

Når du mottar e-posten skal du åpne den og klikke på “Bekreft”. Skriv inn et nytt passord, og avslutt med å klikke “Bekreft”.

Gratulerer! Du har et nytt passord. Vi sender deg en e-post for å bekrefte endringene du har gjort.