Kan jeg forhåndsbestille eller reservere et produkt?

Sist oppdatert: 5/29/19
Nettbutikk

Hvis du bestiller på nett, kan du forhåndsbestille utvalgte produkter før de lanseres. Kontoen din vil ikke bli belastet før ordren har forlatt lageret vårt, og du har mottatt en e-post med sporingsinformasjonen din.

Hvordan

Begynn med å finne produktet du ønsker å forhåndsbestille. Dersom produktbildet har et grønt felt der det står “forhåndsbestill”, så kan du forhåndsbestille produktet. Dersom feltet er grått, betyr det dessverre at produktet allerede er utsolgt.

Dersom produktet er tilgjengelig for forhåndsbestilling, kan du gå til produktsiden, velge størrelsen din og klikke “Forhåndsbestill”. Klikk deg gjennom til “Kassen” og følg instruksjonene om forhåndsbestilling på skjermen.

Vi sender ordren rett til deg så snart den lanseres.

Butikk

Hvis du besøker en lokal butikk, kan du reservere produkter vi har på lager. Produktene reserveres til slutten av dagen. Du kan ikke reservere produkter som er på salg.