Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas

HOME OF CLASSICS • Damer

(4 Produkter)

Home of Classics til damer

Når adidas åpner arkivet for å trekke frem tidligere favoritter er det enten i form av trendy Originals-plagg, eller moderne nyutgivelser av klassiske sko som aldri går av moten. Blant disse er ikoniske silhuetter som Stan Smith, Super Court og Continental 80, lave treningssko og sneakers som sikrer en avslappet hverdagsstil, og som alle er en del av Home of Classics til damer. Home of Classics-kolleksjonen feirer 50 års erfaring med skohåndverk i verdensklasse med minimalistiske nytolkninger av adidas’ mest innflytelsesrike og populære design, deriblant favoritter som Stan Smith, Super Court og Continental 80, samt Superstar, Nizza og A. R. Trainer. Finn dine favoritter fra Home of Classics til damer.

Superstar – klassiske basketsko med den ikoniske skalltåen

Som den første lave skinnskoen til basketball kom den første Superstar-utgaven allerede i 1969. Siden den gang har skoen tiltrukket seg blikk med sin ikoniske utforming med rillet skalltå i gummi, den tykke gummisålen og det klassiske designet med 3-Stripes og nedtonede farger. Blant utvalget til Home of Classics til damer finner du Superstar 80s-modellen, som er inspirert av 80-tallets Superstar-design, med en overdel i glatt skinn og klassisk hvit utforming.

Continental 80 – stilrene tennissko i 80-tallsstil

80-tallet er tilbake i en moderne og oppdatert drakt, med adidas Continental 80 – en klassisk og stilren tennissko som aldri ble glemt i arkivene. Velg mellom varianter med 80-tallets myke pasteller og mer utforskende design med glatte tekstiler, knallfarger og borrelåsutforming eller mer enkle utgaver i hvitt og få detaljer. Skoene har splittet koppsåle i gummi og mykt indre fôr i college-stoff samt en overdel i fullnarvet skinn.

Stan Smith – blant adidas’ mest populære sko

Blant adidas’ mest populære produkter – ikke bare blant Home of Classics til damer, men også ellers – finner du den ikoniske tennisskoen Stan Smith, inspirert av tennislegenden med samme navn. Den aller første varianten kom på banen i 1971, men er i senere tid oppdatert til å matche moderne krav og stiler med oppdaterte tekniske spesifikasjoner og kule detaljer som transformerer tennisskoen til en kul gatesko som kan brukes til alt.