alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sports-bh høy intensitet

 
[27]

Tren hardt i en sports-bh høy intensitet

Ja, vi i adidas tenker på deg som virkelig liker å ta hardt i på trening, enten du liker crosstrening eller annen trening med høy intensitet. Nettopp deg, ja, som liker å trene alle musklene med en høy intensitet. Du trenger godt utstyr, og godt utstyr begynner med en god støtte helt innerst. Har du det, så kan du selvsikkert takle trening med høy intensitet og i tillegg føle deg komfortabel. adidas sports-bh høy intensitet er designet for at du skal få den støtten du trenger enten du hopper eller løper.

Støtter og holder deg tørr

Med en gang du trekker sports-bhen over hodet og får den på plass, vil du kjenne at den støtter. En kompresjonspassform sørger for at den sitter slik den skal og at du kjenner en god støtte selv når du er i ro. I tillegg er noen sports-bher vatterte med puter som gir ekstra støtte. For at sports-bh høy intensitet skal fungere optimalt, har de fleste brede stropper som samles i en bryterrygg bak på ryggen. Da ligger stroppene naturlig på kroppen uten å gnage og du har skuldrene fri. I tillegg til den gode passformen, har vi også tenkt på å holde deg tørr. Vi har brukt fuktabsorberende materialer i sports-bh høy intensitet og noen har også en power-mesh som leder fukt vekk fra huden.

Selvsikker sporty stil fra innerst til ytterst

Sports-bh-en lar deg helt enkelt fokusere på treningen, slik at du kan holde tungen rett i munnen mens intensiteten bare går oppover. Nå kan du selvsikkert gjøre det du elsker og det med en sporty stil. Finn din favoritt i utvalget av farger og mønster med adidas 3-Stripes som et kvalitetsstempel. Sports-bh til trening med høy intensitet finnes i alle størrelser og med en passform som bare får deg til å ønske at treningsøkten kunne vare bittelitt lenger.