alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

ID

 
[4]

Imponer i ID fra adidas

Klær fra adidas ID uttrykker en avslappet og komfortabel stil, samtidig som de tilfredsstiller moteløven i dag. I denne kolleksjonen finner du underdeler, overdeler og jakker til herre, dame og barn i et bredt utvalg av størrelser. Dermed kan hele familien matche med praktiske og behagelige klærne fra adidas ID. Selv om kolleksjonen hovedsakelig består av trenings- og turklær, passer de like fint til hverdags. I dagens motebilde er det nemlig svært populært å være aktiv, og man ser stadig folk i treningsklær rundt omkring i byen utenom treningssentrene. Dermed kan du bruke dine ID-klær både på trening, på kafébesøk med venner og til andre hverdagsaktiviteter. Miks og match dem med andre klær i garderoben din for å skape et sporty og variert antrekk. En stilig treningsjakke kan for eksempel fint brukes over en bluse og et par jeans, mens mange av t-skjortene kan styles opp og ned etter behov – for eksempel med skjørt, smykker og annet tilbehør. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Finn din ID hos adidas

I adidas vet vi at alle er forskjellige og at stil er noe som er personlig. Dersom du foretrekker en sofistikert, enkelt og tidløs look, finner du et bredt utvalg av ensfargede overdeler og underdeler i ID-kolleksjonen til adidas. Velg for eksempel en klassisk svart bukse eller shorts og kombiner med en pastellgrønn eller rosa topp for et sommerlig antrekk. Du kan også gå for en helsvart look og friske opp antrekket med et par fargerike sko. Hvis du er litt mer vågal, kan du velge klær med print i ulike farger som virkelig får frem moteløven i deg. En komfortabel, løs shorts med en lett og ledig t-skjorte er perfekt for varme sommerdager, mens en varmere treningsbukse, en hettegenser og en jakke kan være nødvendig når gradestokken kryper nedover.