Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

adidas Jakke Dame

(198 Produkter)
1 / 5
Sideav 5

SEKS TRENDY OG SPORTY STILER INNEN DAMEJAKKER

Vær, aktivitet, tekniske behov og stil er alle viktige faktorer når det kommer til hvilken jakke du bør velge på vei ut døren. Sjekk ut dette trendy utvalget av treningseffektive og moteriktige jakker fra adidas.
En jakke til trening – og jobb!
En pullover-overdel er et komfortabelt og nyttig topplag til trening så vel som arbeidsplasser hvor dressjakker og høye hæler ikke hører hjemme. Hvis du har en sjef som verdsetter komfort over kleskode, har du et stort utvalg av praktiske overdeler som gir god ventilasjon og pustende effekt under trening, men også stil med stor S på jobb og ellers. Se etter: Lette damejakker med justerbare snorer og mykt innvendig lag for komfort i kontorlandskap med varierte temperaturer. Hold deg til nøytrale farger og minimalistisk design for å holde deg innenfor de mer tradisjonelle kontorkodene.
Jakker for ballsport, styrke og kondisjonstrening
Om du er på vei til fotballtrening, baneløping eller vektløfting, trenger du en damejakke laget for økt ytelse, for kvinner som krever mer. Se etter: Treningsjakker for damer med svettetransporterende stoff som climacool®, så du holder deg kjølig og tørr. Prøv slimfit-design med glidelås og høy hals, slik at du er tildekt til utendørsaktiviteter.
Jakker for utendørssport
Dørstokkmila blir gjerne lenger når du ser vind eller regn fra vinduet. Med en windbreaker-jakke eller teknisk jakke med pustende beskyttelse holder du deg imidlertid varm og tørr – og kan utfordre elementene. Se etter: En damejakke tilpasset utendørsaktiviteter med climaproof®-stoff for materialer som puster og er vann- og vindbestandig. Justerbare hetter og ekstra lagringslommer er dessuten nyttig når været ikke er på din side.
Treningslooken på farten
Travle idrettsutøvere forventer kun det beste på trening – og ellers. Og når man har mindre å pakke, har man mer tid til å fokusere på resultater. Se etter: Funksjonelle treningsjakker med smal passform, ribbet erme og kant gir klassisk passform gjennom hele dagen.
Løpejakker
Løpere har gjerne mange behov når det kommer til bekledning. Når du løper utendørs, er det viktig å bli sett i trafikken og at du blir beskyttet mot vær og vind. Uansett om du trener til maraton eller bare løper for moros skyld, har du godt av en god vest eller jakke som er designet med elementene i tankene. Se etter: En lett, pakkbar løpejakke for damer med refleksdetaljer til løping i forhold med dårlig belysning. Vind- og vannbestandig stoff samt climalite® tilbyr beskyttelse og svetteforflyttende komfort, slik at du kan nyte turen uansett vær.
Personlig stil

Ute etter et feminint topplag med minimalistisk design eller en klassisk silhuett med de ikoniske tre stripene? Velg blant adidas’ store utvalg av Originals-plagg – fra street til moderne og treningseffektivt. Lag din helt egne, sporty stil. Se etter: Allsidige trykk og materialer som setter preg på garderoben. Uansett om du går for en stilig bomber-jakke, en moderne vri på trenchcoaten eller en løpejakke med stilig mønster, kan du forvente komfort på høyt nivå. Vær, aktivitet, tekniske behov og stil er alle viktige faktorer når det kommer til hvilken jakke du bør velge på vei ut døren. Sjekk ut utvalget av treningseffektive og moteriktige damejakker fra adidas – og møt hverdagen i stil! Du finner en rekke jakker til damer som dunjakker, vindjakker og løpejakker samt vester med spesialdesignet teknologi og design for best mulig ytelse mens du trosser elementene. Hvordan jakken er utformet, kan være like viktig som teknologien den er utviklet med – så vær oppmerksom på hva du har behov for når du kjøper jakker til damer. Slik får du optimalisert treningen uansett forhold.

Dette bør du se etter når du velger treningsjakker til utebruk:

  • Opphøyd krage – for ekstra dekning ved lett vind
  • Hetter med justerbare bremmer, sider og baksider – for å finjustere passform og redusere distraksjon under trening
  • Mesh-ventilering på overkroppen eller sidelommer – for å forbedre måten klærne puster på ved lengre uteøkter
  • Refleksdetaljer – for å forbedre synlighet ved dårlig belysning
  • Midjekanter med snorer, justerbare håndleddavlukk og lommer med glidelås
  • Teknologi som Climacool® og Climalite® – for å transportere svette og fukt bort fra huden
  • Teknologi som Climaproof® eller Climastorm® – for værbeskyttelse og varme
  • DWR-belegg / en holdbar vannbestandig finish – for å holde regnet ute samtidig som materialene ikke påvirkes
  • Lommer med mediautganger – for å høre musikk og ta telefonen mens du løper, raskt og enkelt
  • Dunjakker som kan pakkes inn – for å bruke minst mulig plass når du ikke trenger jakken

I tillegg finner du et stort utvalg av damejakker til fritidsbruk, inkludert stilige bomberjakker, hettejakker og yogajakker fra adidas by Stella McCartney-kolleksjonen.