alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Parkas i beige

 
[3]

Klassiske og praktiske parkas i beige

Hvis du er på utkikk etter et plagg som er fylt til randen med funksjonelle løsninger og smarte detaljer, har du kommet til rett plass. Vi har et fint utvalg av parkas i beige farger med et hav av spennende muligheter. Dette er jakker som passer like godt på spasertur i byen, ute på fisketur med familien eller som et beskyttende plagg ute i hagen eller fotballbanen. Dette er med andre ord en jakke som kan brukes til alt og er laget for å være en klassisk investering.

Hva er unikt med adidas sine legendariske beige parkaser?

Det som skiller våre parkas fra andre er fokuset på smarte detaljer og funksjoner som gjør hverdagen litt lettere og som øker bruksmulighetene. Videre er vi også opptatt av materialvalg og ønsker å skape jakker som er pustende, regntette og som holder elementene på en armlengdes avstand. Våre beige parkaser er regnforseglede for å holde alt av regn ute, samtidig som de er lange i lengden for å sikre at hele kroppen forblir tørr selv under krevende forhold. Vi bruker også avanserte tekniske membraner som sikrer en høy grad av varme og komfort når det blåser.

Hva skal en se etter når en kjøper parkas?

Noe av det viktigste når en kjøper ny beige parkas er å finne en type som passer til din unike kroppsform og livsstil slik at man kan finne frem til en jakke som leverer den beste opplevelsen. En parkas for bruk i byen trenger ikke nødvendigvis å være konstruert i den samme membranen som en parkas til tur eller idrett. Videre kan det også lønne seg å se nærmere på materialbruk og hvor varm jakken er over tid, hvis man ikke er så mye i aktivitet. Noe annet som er viktig, er å bestemme seg for hvilke funksjoner parkasen må ha, slik som innebygd hette eller skjulte lommer til oppbevaring av gjenstander.