alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gensere

 
[9]

Funksjonelle og stilige gensere fra adidas

Gensere er et av de aller vanligste plaggene i garderoben vår, og det finnes en rekke ulike varianter av dette komfortable og praktiske plagget. Pologensere er perfekte til hverdagsbruk og anledninger der du ønsker å være litt ekstra fin, og retro gensere og vintage gensere passer godt for dem som ønsker en edgy, retro stil. Tykke gensere er derimot helt nødvendig om vinteren. I tillegg finnes det selvsagt en rekke treningsgensere med praktiske egenskaper som gjør dem ideelle til trening både inne og ute. Hos adidas har vi modeller til både herre og kvinne i ulike farger, fasonger og størrelser.

Hold deg varm på selv de kaldeste vinterdagene

I Norge er vi godt kjent med ordtaket "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær", og det er så sant som det er sagt. Kaldt vær er ikke noe hinder for en god treningsøkt, og med gode gensere fra adidas vil du holde deg varm gjennom hele treningen – uansett hva slags idrett du driver med. Pustende isolering forsterket med vindresistent materiale foran og polarfleece i halsen gjør genseren til det perfekte valget. Vi har også tynnere og avkortede varianter med kroppsnære passformer som gir deg en feminin og elegant silhuett. Pass på å velge deg en modell som passer din personlige stil og som du føler deg komfortabel i.

Ta vare på treningsklærne dine

Uansett hva slags treningsgensere du velger, må du sørge for å ta godt vare på dem. Dette innebærer blant annet å følge vaskeinstruksjonene nøye og vaske på det anbefalte gradeantallet. Bruk helst skånsomt vaskemiddel og unngå bruk av tøymykner for å sørge for minst mulig slitasje på plaggene. De fleste treningsgenserne fra adidas kan som regel tørketromles, men lufttørking er generelt sett bedre for klærne. Til slutt bør du huske å vaske klærne vrengt med lukkingen stengt og med lignende farger.