alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Genser barn

 
[1]

Tøffe og supermoderne gensere til barn som leverer på det praktiske

For alle barn og ungdommer som bedriver trening og er aktive kan det være smart å investere i en tidløs og kul genser til bruk ved trening og fritid. Vi har flere stilige modeller i en rekke ulike farger som gjør det enkelt å finne frem til en passende modell. Hva med en genser laget i vårt avanserte og komfortable AEROREADY-materiale som effektivt holder deg tørr og varm, samtidig som det frakter vekk fuktighet. Den praktiske glidelåsen med ståkrage gir en funksjonell og sporty look, samtidig som de elastiske mansjettene sørger for en fin stil . Videre finner du snor i kanten, slik at du kan justere passformen på en enkel måte, noe som er praktisk for alle aktive barn. Videre finner man også adidas sin velkjente kontrastsøm på sidene som gir plagget en unik karakter.

Spennende innovasjon og supermoderne løsninger som hjelper barnet ditt

Bruken av moderne, høyteknologiske og avanserte materialer hjelper med å skape et plagg som både er funksjonelt og samtidig ser bra ut. Bruken av AEROREADY trekker svette og fuktighet vekk fra huden på en effektiv måte, slik at du slipper å føle deg ukomfortabel eller nedkjølt. Den praktiske snoren i kantene som du justerer passformen med, sørger for et plagg som er fleksibelt, dette er særlig viktig hvis man vil bruke genseren til trening eller som et ekstra plagg ved trening utendørs. Den kvarte glidelåsen med ståkrage gir god beskyttelse fra vind og skiftende vær, slik at man alltid er klar for nye eventyr.

Superanvendelige adidas gensere til barn for enhver sesong

Vi anbefaler at du ikke bleker eller renser våre gensere, og at du maskinvasker på maksimalt 40 grader for best mulig resultat. Ved behov så kan man benytte seg av tørketrommel på lav varme. Våre adidas gensere til barn kan fint kombineres med adidas sko som Stan Smith og en kul hettegenser for en perfekt look på skoleveien.