alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Bomullsgensere

 
[2]

Bomullsgensere – klassikere for han, henne og enhver anledning

Piff deg selv og din sporty hverdag opp med kvalitetsgensere i en overlegen kombinasjon av form og funksjon. Med komfortabel bevegelsesfrihet, varmende fleece eller mykt collegestoff av bomull er de ulike bomullsjumperne klare for innsats. Behagelige å ha på seg, slitesterke i materialvalget, og alltid skapt med tanke på atletisk utfoldelse og med omtanke for omverdenen.

Sporty utfoldelse med stil og kvalitet

Hold deg varm før kampen eller slapp av i sofaen. Gode bomullsgensere fra adidas passer der du er, og til din aktivitet. Dette er en tidløs klassiker for oppvarming før kampstart, eller til å hente seg inn etter ballspillet. Med myke detaljer, full komfort i snittet og ulike detaljer i ikonisk grafikk er du klar for å støtte opp om ditt lag. Eller for å selv spille med glimt i øyet og selvtillit. For den eventyrlystne er det også flere bomullsgensere med ekstra spenstige fargekombinasjoner. Vis deg frem med selvtillit, og nyt av å bevege deg helt fritt – hele veien mot mål. Eller, hold varmen ved like på treningsstudioet. Mulighetene er mange, og den klassiske jumperen er der for å støtte opp om dine behov.

Sports-DNA fra én ende til en annen

Lett å ta vare på, lett å ta med, og alltid klar til å hjelpe deg holde rett temperatur og stil. Det er ikke uten grunn at bomullsgensere, eller pullover som de sier på engelsk, er en evig slager: Dra den på over treningstrøya og du holder stil og varme ved like. En god jumper er en basisdel av enhver garderobe. Uansett årstid, uansett felt, det er alltid på sin plass å ha med en bomullsgenser. Og da hjelper det å kunne velge blant et utvalg av design som får frem det beste i deg, og din stil.