alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gensere til dame

 
[5]

Flotte og myke gensere til dame fra adidas

Gensere er et av de viktigste basisplaggene vi har i garderoben, og hos adidas finner du en rekke gensere til dame for alle anledninger. Genseren kan være prikken over i-en på antrekket ditt, og de kan styles på uendelig mange måter med andre plagg og passende tilbehør. Gensere er flotte å ha med på trening for å holde varmen i pauser, men de er også perfekte å bruke på en rolig søndag hjemme. Velg en enkel og tynn variant som er lett å pakke med seg i sekken på tur, eller gå for en oversized hettegenser med den stilige Trefoil-logoen og 3-Stripes for en sporty og klassisk look.

Hva bør du tenke over når du skal kjøpe gensere?

Når du skal velge ut genserne dine, bør du først og fremst tenke på materialvalg. Dersom du skal bruke genseren til trening, kan det være en god idé å velge pustende og fukttransporterende materiale som holder deg tørr og avkjølt under treningsøkten. Skal genseren brukes for å holde varmen på kalde vinterdager, kan du med fordel velge en tykkere modell med fleecefôring og hette. Velg gensere til dame i iøynefallende farger for å skille deg litt ut eller gå for nøytrale varianter i beige, svart eller hvitt. Eller kanskje flere av hver?

Ta vare på gensere dine

For å forlenge levetiden til klærne dine, er det viktig at du tar godt vare på dem. Dette innebærer først og fremst at du følger vaskeinstruksjonene og vasker dem med skånsomt vaskemiddel. Noen gensere til dame kan tørketromles, men generelt sett er lufttørking bedre for klærne. Videre bør du vrenge plaggene før vask og stryking, samt vaske med eventuell lukking stengt. Unngå også å stryke trygg og emblemer, da det kan hende de ikke tåler varmen.