alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Jumpere · Hvit

 
[1]
Streetball Half Zip Genser HvitStreetball Half Zip Genser Hvit

Streetball Half Zip Genser

Menn Originals

Vær synlig aktiv i en hvit genser

Gjør det aktive livet og den tøffe treningen lettere med en hvit genser fra det store utvalget av adidas gensere. Den vil holde deg varm og er ideell når du varmer opp eller får pulsen ned etter treningen. I en komfortabel blanding av bomull og polyester. Tekstilene puster sammen med deler av mesh og sørger for at du fortsatt er komfortabel når du blir varm og svett. Dermed kan du holde deg energisk hele dagen og ha ekstra energi i ytelsen din. I utvalget finner du modeller med ribbestrikket kant som strammer forsiktig og holder på varmen.

Tren hardt i pustende og komfortabel Primeknit

Du kan trene hardt i en komfortabel hvit genser i Primeknit. Treningsklær i Primeknit er elastiske slik at du får bevegd deg og fokusere på teknikken, og ventilerende slik at du holder deg tørr lenger. Flere modeller har praktiske detaljer som polokrage med glidelås og tommelhull på kanten av ermene. Du kan raskt bli vant til det behagelige materialet, og før du aner det, er det blitt en favorittgenser.

 Tren som en profesjonell i adidas hvit jumper

I utvalget av hvite jumpere fra adidas, finner du også gensere til fans og spillere som vil spille som virkelige fotballstjerner. Fans av Tyskland og Manchester United finner lett en hvit jumper som passer dem, også er det bare å tre den over hodet og ta kontroll over ballen. Fotballgensere finner du både i barnestørrelser og i voksenstørrelser. Begge er av et materiale som ventilerer, slik at du holder deg tørr mens du dundrer fotballen i nettet. På varme dager er det lurt å ha en t-skjorte eller en treningstopp under, slik at du bare kan ta av jumperen når du har varmet opp. En myk, komfortabel jumper som du bare kan flytte inn i.