alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Gensere med krage

 
[1]

Smarte og superpraktiske gensere med krage til mann og dame

Enten du foretrekker en helt enkel og ren genser i en nøytral farge, eller er på utkikk etter noe mer fargesprakende, har vi et solid utvalg av gensere med krage som egner seg til både trening, tur og fritid. Basert på vår avanserte Climatelite-teknologi, som er utviklet for å holde svetten borte fra kroppen, har denne genseren også en funksjonell glidelås. Genseren har også praktiske og elastiske mansjetter som gir plagget en tidløs og elegant look. Våre gensere med krage kommer med snor i kanten, slik at du kan justere passformen etter din kropp, og en klassisk kontrastsøm på sidene gir en stilig effekt. En annen unik detalj med vårt design er at passformen har en bredere hoveddel, noe som gir genseren en svært flatterende silhuett. Genseren er laget med dobbeltstrikket polyester som vil bidra til å holde deg varm og tørr uansett vær.

Tøffe og klassiske gensere med krage som presterer uansett vær

Med sitt enkle og rene snitt, samt bruk av avanserte materialer, vil våre gensere med krage hjelpe deg til å yte bedre - enten det er på håndballbanen, ute til sjøs på en seilbåt eller som et varmende mellomplagg under en treningsjakke. Den solide polyestermembranen holder deg tørr og avkjølt, samtidig som den også har isolerende egenskaper, slik at du kan holde varmen selv når du tar en pause fra treningsøkten. Den solide kragen beskytter nakken og hodet fra vinden, og holder forkjølelsen unna. Den smale silhuetten og det myke stoffet gir deg full kroppskontroll og fleksibilitet når du er i aktivitet. Disse egenskapene er svært gunstige i idretter, som for eksempel håndball, der man beveger armene mye.

Hvordan tar jeg best vare på min elegante og praktiske genser med krage?

For å ta best mulig vare på våre gensere med krage bør du unngå bleking og rens. Genserne bør vaskes på maksimalt 40 grader for å unngå at den krymper, samt for å bevare både farge og passform over tid. Fordi plagget ikke er laget for å tåle høy varme er det lurt å bruke et strykejern på lav temperatur dersom plagget må strykes.