alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gensere til menn

 
[12]

Stilige og sporty gensere til menn fra adidas

Møt hverdagen i stil med adidas’ klassiske 3-Stripes eller ikoniske Trefoil-emblem. Tidløse og elegante plagg fra adidas vil gi deg en moteriktig, men samtidig avslappet stil som passer like godt til hverdags som til trening. Vi har blant annet en rekke stilige gensere til menn i en rekke forskjellige farger, varianter og størrelser som både er anvendelige og tidløse. Velg en genser med treningsspesifikke egenskaper for å holde deg varm og komfortabel under trening i de kaldere sesongene, eller gå for en behagelig og kul variant til hverdagsbruk. Husk at du helt fint også kan bruke den samme genseren til både trening og hverdags, takket være det kule designet og sporty looken. Uansett hva slags gensere til herre du velger, kan du være sikker på at du får en kvalitetsgenser som virkelig setter prikken over i-en på antrekket ditt.

Slik velger du rett genser

Det er en rekke ulike ting du bør se etter når du skal velge herregensere fra adidas. Dersom du skal bruke genseren til trening, bør du se etter varianter med pustende og fukttransporterende egenskaper. Polartec® Power Grid™ er en teknologisk nyvinning som gir en suveren treningsopplevelse ved å transportere bort fukt og svette fra kroppen under trening på en helt unik måte. Dersom du skal bruke genseren for å holde varmen i de kaldere sesongene, bør du se etter gensere til menn med materialer som puster samtidig som de isolerer og varmer. Deretter bør du selvsagt velge gensere som passer til din personlige stil. Noen foretrekker gensere og jumpere til herre i klassiske og tidløse farger og design, mens andre ønsker sprekere farger og iøynefallende design som virkelig blir lagt merke til. Uansett hva du ser etter, så er vi helt sikre på at du finner akkurat det du er på jakt etter i kolleksjonen vår.