alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Jumpere til herre

 
[1]
Størrelse
Pris
kr471 - kr472
471472
3-Stripes Circle Trefoil Hettegenser Grå3-Stripes Circle Trefoil Hettegenser Grå

3-Stripes Circle Trefoil Hettegenser

Menn Originals

Ikoniske og superkule grå jumpere til herre

Det er ikke mange plagg som er like ikoniske og tidløse som en grå hettegenser når det gjelder klær til menn. En grå jumper kan brukes både til hverdags og fritid. Den er avslappet, kul og komfortabel på samme tid og fungerer utmerket også som en overdel på vei eller fra trening. Våre grå jumpere finner du i ulike varianter, enten du foretrekker med eller uten hette. Det de har til felles er komfortabel blanding av bomull og resirkulert polyester for å sikre en gunstig grad av komfort og mykhet i plagget, samtidig som resirkulert polyester er bærekraftig. Andre detaljer som er særlig interessante er de dype kengurulommene som er praktisk når man er på farta for å kunne gjemme unna gjenstander. Videre har våre grå jumpere også andre elegante detaljer, slik som ribbestrikkede mansjetter og kanter på ermene.

Hva er så spesielt med våre unike grå jumpere til herre?

Det er flere ting som er spesielle med våre praktiske og elegante jumpere. Noe av det mest sentrale er hvordan vårt utvalg av jumpere fungerer bra som basisplagg i garderoben. Uansett sesong, vær eller temperatur vil en grå jumper fra oss fungere utmerket over jeans og under en lett vindjakke eller dunjakke for eksempel. Den passer også perfekt for alle som lever et aktivt og hektisk liv med sitt sporty uttrykk og fokus på eleganse og rene linjer. Dette er et plagg som går like bra på kontoret med noen kule adidas sneakers og et par komfortable chinos.

Hvordan pleier jeg min grå adidas genser best mulig?

En grå hettegenser skal være enkel å stelle slik at du kan bruke energien på andre ting, samtidig som det kan være greit å huske på noen kjøreregler. Unngå bleking og rensing og begrens strykingen til et kaldt strykejern. Videre er det viktig å ikke vaske plagget på mer enn 40 grader.