alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Rød genser

 
[1]

Supertøff og sporty rød genser til alle typer bruk

En genser i fargen rødt hører til enhver garderobe uavhengig av stil og årstid. Hos adidas ønsker vi å hedre denne klassiske fargen gjennom flere spenstige og praktiske gensere som vil hjelpe deg med treningen, samt se elegant ut utenfor banen. Vi har flere ulike modeller og versjoner tilgjengelig avhengig av behov og preferanser. Hva med en deilig og behagelig modell i vår beste bomull som kjennes silkemyk og elegant? Her får du det klassiske jumper designet med en funksjonell krage som gir nakken din beskyttelse på vindfulle og kalde dager. Videre finner du andre detaljer som en smal passform og lange ermer som gir beskyttelse til hender og armer ved dårlig vær.

Smarte detaljer og oppfrisket teknologi som tar deg lengre

Uansett dine behov på trening og fritid vil våre røde gensere hjelpe deg til å yte bedre. Gjennom bruken av materialer som bomull og resirkulert polyester vil du få et plagg som kjennes lett og behagelig på kroppen. Utviklet for effektivt å frakte vekk svette og kvitte seg med fuktighet vil våre gensere hjelpe deg til å holde ut lengre i varmen, samt bidra til at du kjenner deg bedre. Vår røde genser kan være et perfekt valg som overtrekksgenser etter en lang dag på fotballbanen eller som et varmende mellomplagg på sykkelturen hjem fra trening.

En klassisk og fin rød genser som kombinerer det beste fra alle verdener

Et godt utgangspunkt når du skal bruke din røde genser fra adidas er en enkel chinos i blått, hvitt eller en kul bomullsshorts i grått. Videre kan du fint kombinere en rød genser med sneakers i sort, blått eller grønt for et kult antrekk. En hvit adidas t-skjorte under den røde genseren og en lett vindjakke vil også ta seg godt ut. Vi anbefaler at du vasker din røde genser på maksimalt 40 grader for å bevare passformen lengst mulig.