alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Jumpere · Menn · Svart

 
[1]

Klar til enhver utfordring med jumpere for menn i svart

Sporty stil til gata, atletisk kvalitet til treningen. Noe å trekke over seg til å varme, eller for å hjelpe å holde deg kjølig: adidas jumpere for menn i svart er både stilige i kraft av den klassiske fargen sort, og mer viktig: Passer til enhver utfordring du kaster på dem; være seg en komfortabel, men sporty stil for å henge med gjengen - eller holde deg spiss hele kampen igjennom. Komfort og stil er også hjulpet ved et utvalg av kort eller lang hals, og så klart: hette.

Varmt, kaldt, eller usikkert vær - med en svart herregenser er du forberedt

Når solen varmer og du trener intensivt, må plagget ditt hjelpe å holde deg kjølig og transportere vekk fuktighet, dette får flere av våre jumpere for menn i svart til. Med fuktkontrollerende materialer og resirkulert polyester er de like tekniske som de er miljøvennlige. Idrettsutøveren i Norge vet også at plutselig skifter været, og der kommer de varmende svarte herregenserne inn: Med utvalg av fleece, bomull og polyester er igjen komforten sikret. Naturligvis kommer også våre jumpere for menn i svart i både atletiske og mer løse passformer, slik at du får den bevegelsesfriheten og følelsen av plagget du ønsker å ha i din aktivitet. Og skal du holde deg varm og avslappet, er det vel lite som slår en god hettegenser? Fra adidas får du en sort hettegenser som bevarer og viser frem sportsånden din i god kombinasjon. Uavhengig om du skal løpe på høsten, drible deg gjennom motstanderlaget på sommeren, eller henge med venner i skateboard-parken finner du din nye favorittgenser her blant adidas jumpere for menn i svart. Med en uslåelig kombinasjon av komfort og atletisk ytelse vet du at du går rett med Trefoil og 3-Stripes logoen på antrekket.